Pan poeta Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 1993 szafka, pusta jak kofeina tamto południe było wzmocnione poezją cienka igła sosny w skórę zanurzająca świat - inny 1994 w białym pokoju w biały dzień gdy puste okna zasunięte malowidłami przestrzeni piszę kolejny długi wiersz rymowany naciągam jak prezerwatywę piszę także pamiętnik o ojcu i matce którzy w czarną noc wjechali samochodem i zgineli na miejscu, kocham was gdzie jesteście, martwię się 1995 kratki wiginają się zardzewiałe, podobno trąba powietrzna pszeszła przez polskę i wydymała całe lasy, drzewa a ludzi porzuciła dopiero w niebie 2007 jestem policjantem każdy ma prawo
Messalin_Nagietka Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 "m" zgubione w 1994 MN
Pan poeta Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ?
wesoły grabarz Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 no w drugiej zwrotce brakuje Ci litery 'm' bystrzaku
Pan poeta Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 niezauważyłem, zdarza się, ale bystry ponoć jestem)>):
wesoły grabarz Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 taaa, ja ponoć też i co mi z tego
Messalin_Nagietka Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. trza wykorzystać - "i co mi z tego", mogę, proszę? MN
Pan poeta Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 może coś o wierszu))):
Messalin_Nagietka Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. po pamiętniki przecinek niepotrzebny "czarną noc" a istnieje "biała" zerdzewiałe? czy zardzewiałe? policjant był lepeszy na końcu nie zmieniaj - pliiiis MN
Pan poeta Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. po pamiętniki przecinek niepotrzebny "czarną noc" a istnieje "biała" zerdzewiałe? czy zardzewiałe? policjant był lepeszy na końcu nie zmieniaj - pliiiis MN dzięki, ale z tą nocą, przecież nie mgoli w białą noc zaginąc, nigdzie o tym nie wspominam): ale co, ogólnie wiersz do...
Messalin_Nagietka Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. po pamiętniki przecinek niepotrzebny "czarną noc" a istnieje "biała" zerdzewiałe? czy zardzewiałe? policjant był lepeszy na końcu nie zmieniaj - pliiiis MN dzięki, ale z tą nocą, przecież nie mgoli w białą noc zaginąc, nigdzie o tym nie wspominam): ale co, ogólnie wiersz do... ejć, wszystko ok, ważne, że się rozmawia a wiersz Twój, Ty decydujesz MN
Pan poeta Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 co jeszcze poprawić, jeśli możesz...
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 M - to pryszcz ;D Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wigina prawie jak wagina, a wydymane lasu już chyba szczytują! ;D Lepsze od rymowanek, ale - Panie Lilianno - sporo do przepracowania, to zapis emocji, teraz trzeba z tego zrobić wiersz ;) pzdr. b
wesoły grabarz Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. trza wykorzystać - "i co mi z tego", mogę, proszę? MN hehe pewnie
Pan poeta Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie jestem żadną Lillianną!!!zrozumcie to ludzie, on ostatnio nie pisała wierszy białych, on takich nigdy nie pisze
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 a przedostatnio? ;D
Pan poeta Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. proszę zrozumieć, jestem katolikiem, przysięgam na serce że nie jestem Lilianną, naprawdę, może kiedyś było podobnie, ale już jest inaczej, proszę o akceptację))):
bona Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 Panie poeto! Nie wnikam aż tak, chociaż powinnam (w wersy), nie chcę. I biorę ten wiersz taki jaki jest, wprowadza klimat, dobrze mi właśnie przy takim. Podoba mi się. Pozdrawiam
Bernadetta1 Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 ta,, wydymajaca traba.""..swiadczy o malej wrazliwosci w doborze slow.........dla mnie bezsens pisania czegos co razi prostota...w tym zlym slowa znaczeniu..pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi