marzena grzywacz Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Kiedy siedzę tuż obok ciebie o zmroku ogarnia mnie spokój błogich myśli nabożnych westchnień spełnienia patrzysz na mnie a ja przeglądam się w twoich oczach jak w ogromnym lustrze wezbranej wody i widzę w nich i pewność i tkliwość uwielbienia całuję cię pieszczotą moich rzęs w wyobrażni obrysowuję każdy nerw twojego dotyku w nocy żarliwie splotą się nasze ręce i ciała i usta [sub]Tekst był edytowany przez marzena grzywacz dnia 22-04-2004 03:10.[/sub] [sub]Tekst był edytowany przez marzena grzywacz dnia 22-04-2004 03:35.[/sub]
Marek Wieczorny Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Pani Marzeno! Miłość zawsze jest piękna! Serdecznie pozdrawiam Marek Wieczorny
Witold_Adam_Rosołowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 miłość - miłość - ładne to - jednak ja bym zmienił - jeśli można formę: ... Kiedy siedzę tuż obok ciebie o zmroku ogarnia mnie spokój błogich myśli nabożnych westchnień spełnienia patrzysz na mnie a ja przeglądam się w twoich oczach jak w ogromnym lustrze wezbranej wody i widzę w nich i pewność i tkliwość uwielbienia całuję cię pieszczotą moich rzęs w wyobrażni obrysowuję każdy nerw twojego dotyku w nocy żarliwie splotą się nasze ręce i ciała i usta ... proszę o wybaczenie - to tylko propozycja serdeczne pozdrówko W_A_R
Rekomendowane odpowiedzi