Dorma Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Bardzo śmieszne. Dostałam odpowiedź na mój post z 2004 roku. Klinknęłam na link i... zalogowało mnie jako Dormę... Dlaczego??? Teraz piszę jako Dorma, choć nie znam jej hasła, a ona nigdy nie logowała się z mojego komputera. O co chodzi???? Pozdrawiam, joaxii (we własnej, niewątpliwie, osobie)
Jerzy Rybak Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 no i wyszło szydło z worka a tak się dobrze kamuflowałaś na POPie kto by pomyślał...
Pan poeta Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 croraz więcej osób ma jakieś problemy - panie adminie...?
joaxii Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a co, tylko Panu wolno?...
Jerzy Rybak Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a co, tylko Panu wolno?... nie, ale tu za takie przekręty się linczuje, miej świadomość
joaxii Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a co, tylko Panu wolno?... nie, ale tu za takie przekręty się linczuje, miej świadomość mam, i to jest... hm... fascynujące ;)
Jerzy Rybak Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie, ale tu za takie przekręty się linczuje, miej świadomość mam, i to jest... hm... fascynujące ;) jezu, powinienem iść spać
Dorma Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 joaxii, ja się kiedyś logowałam u ciebie na moje hasło i login. Chyba ostatnio jak byłam u Ciebie, ale nie sądzę by to o to chodziło. Ja dostałam maila niby od Rybaka i tez klikałam na link. Pytanie czy naprawdę Rybak wysyłał mi linka?
Jerzy Rybak Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie. kiedyś wysłałem linkę do zdjęcia, ale odpisałaś mi na tę pw. wynika z tego, że ktoś wchodził na moje konto; interesujące. chyba czas się stąd wynosić /j
Gość Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jakiego linka? a.
joaxii Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jakiego linka? a. Linka w powiadomieniu o komentarzu pod moim starym tekstem (Reply to topic: 'kolorowa pora snu'), który przyszedł do mnie mailem: http://www.poezja.org/debiuty/viewtopic.php?pid=451592#451592 Po kliknięciu na link zalogowało mnie jako Dormę, choć cały czas byłam zalogowana jako ja. Nie mam pojęcia, skąd się w tym wszystkim wzięła Dorma, skoro tekst był mój, a komentarz cyklopa. Pozdrawiam, j.
Gość Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jakiego linka? a. Linka w powiadomieniu o komentarzu pod moim starym tekstem (Reply to topic: 'kolorowa pora snu'), który przyszedł do mnie mailem: http://www.poezja.org/debiuty/viewtopic.php?pid=451592#451592 Po kliknięciu na link zalogowało mnie jako Dormę, choć cały czas byłam zalogowana jako ja. Nie mam pojęcia, skąd się w tym wszystkim wzięła Dorma, skoro tekst był mój, a komentarz cyklopa. Pozdrawiam, j. Może na http://www.poezja.org była Pani zalogowana jako Dorma a na http://poezja.interklasa.pl jako Joaxii ? a.
joaxii Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Szczerze mówiąc nigdy nie byłam zalogowana jako Dorma. Podobno kilka tygodni temu Dorma, będąc u mnie, zalogowała się na swoje konto, ale potem wylogowała się i więcej juz nie korzystała. Zawsze loguję się na www.poezja.org. Nie znam hasła Dormy i nie sądzę, by je zapamiętała w moim systemie. Zawsze loguję się automatycznie i nie mam opcji wyboru logina, bo korzystam tylko z jednego. Nie mam pojęcia, co się stało. Pozdrawiam, j.
Sebastian_Pietrzak Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 to będzie ten lincz czy jak?:) bo ja juz popcorn przytargałem i okulary w 3d:)
Pan poeta Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 a moje wszystkie posty zostały "zmiarzdżone", chyba te pomysły nie były najlepsze()():
Roman G. Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. te twoje wypociny też powinny być zmiażdżone, zmień że se chłopie nick.
Fanaberka Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ktoś znajomy kliknął dzisiaj na link do mojego haiku, który umieściłam na innej stronie i ta osoba została zalogowana jako Fanaberka. Kilka tygodni temu logowałam się z tamtego komputera, ale wylogowałam się na pewno. Zresztą ta osoba skarżyła mi się wcześniej, że od kilku dni nie może dostać się na org (nie posiada konta). I to wcale nie jest śmieszne. Acha, dodam jeszcze, że ja w tym czasie również byłam zalogowana i pisałam komentarz pod wierszem. Nasze komputery są w różnych miastach i w róznych sieciach.
Rekomendowane odpowiedzi