Lady_Supay Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 znów słyszę szelest jak gdyby kiedyś znów się skradało udaję świętą jakby nie stało się nic a przecież stało się nic już nie kopnie tak mocno - kawałek został na dworcu w klubie w domu układam się z części przed po i teraz chcę się odkupić resztkami wiary tak bardzo blisko znów słyszę szelest
Sylwester_Lasota Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 zapewne padną zarzuty, że "ło" się zrymowało, że można było zastosować inną wersyfikację i że jeszcze coś tam, ale moim zdaniem to jest nieistotne. nieistotne, ponieważ jest to dobry wiersz. dobry, dlatego że czytając go odczułem rozpacz, bezradność i rozterki szarpiące podmiotem. pozdrawiam serdecznie.
egzegeta Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 bardzo mi się podoba i taka myśl mi tu przybiegła- może niezbyt trafna, ale okołotematyczna:))"Chcieć kochać i nie doznawać cierpienia, to jakby chcieć latać nie odrywając się od ziemi". K.Bradford Brown a te ło-ło to małe pi-wo :) Pozdrawiam serdecznie
Everygrey Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 "a przecież stało się nic"...stało sie tylko to, że napisałaś kolejny świetny wiersz...lekkie zgrzyty, które i tak nastrajają pozytwnie do wiersza...pozdrawiam
Lady_Supay Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Macie rację z -ło ;) Już zmieniam. Dziękuję pięknie za miłe słowa i pozdrawiam serdecznie. P.S. I Alter dziękuję - za poprawki. :)
PannaBeata Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 "udaję świętą jakby nie stało się nic a przecież stało się nic" to jest extra, zresztą jak całość/B
zak stanisława Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Lady, pisałam w warsztacie co myślę a myślę pozytywnie, he he i plusikuję z brawami cmokES
Mariusz Urbaniak Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hej Tu na forum są specjaliści od interpunkcji. Lepiej by się czytało Twój wiersz. Ja w swoich nie stosowałem interpunkcji, ale zobaczyłem, że tak lepiej. I jeszcze jedno tak bardzo blisko słyszę znów szelest (jakoś tak mi bardziej pasuje) To tylko sugestie. Pozdrawiam serdecznie Mariusz
Sylwester_Lasota Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Mariuszu, co jest dobre w bajce, to niekoniecznie musi być dobre w białym wierszu. pozdrawiam.
Pancolek Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 *udaję świętą jakby nie stało się nic a przecież stało się nic już nie kopnie tak mocno - kawałek został na dworcu w klubie w domu układam się z części Tytuł mógłby być lepszy, a reszta (zwłaszcza rzeczony fragment) paluszki lizać ;) Pancolek
Mariusz Urbaniak Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Być może masz rację. Ja zawsze staram się przekazać swoje sugestie. Raz wychodzi mi to delikatniej innym razem mniej, ale staram się pisać prawdę. To co czuję po przeczytaniu wiersza. Czy mam zawsze rację? Nie, przecież jestem tylko człowiekiem. Pozdrawiam Mariusz
Rekomendowane odpowiedzi