Fanaberka Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 sierpień na scenie a tu jesień w przebraniu kawki nad rżyskiem http://www.siec-otwocka.pl/~kalmus/fotki/kawkinadr%bfyskiem.jpg
Fanaberka Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kurcze, daję słowo, że wszystkie te rzeczy miałam na uwadze. Dziękuję, Jo anno :-)
Waldemar Talar Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kurcze, daję słowo, że wszystkie te rzeczy miałam na uwadze. Dziękuję, Jo anno :-) podpisuje się pod komentarzem dzie wuszki i dodam od siebie że to superanckie haiku
Fanaberka Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No to fajowo, że się podoba, raczej lania się spodziewałam za te sceny i przebrania :-)
jasna Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja nie robiłam scen ;-))
Boskie Kalosze Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "Scena", "w przebraniu" - osobiście jakoś mi nie pasują do tego nastroju ze zdjęcia, wydają się sztuczne. sierpień kawki nad rżyskiem przed mgłami Tak skojarzyło mi się zdjęcie, te unoszące się nad polami stada kawek... Pozdrawiam.
Fanaberka Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja nie robiłam scen ;-)) jasne :-))))
Fanaberka Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "Scena", "w przebraniu" - osobiście jakoś mi nie pasują do tego nastroju ze zdjęcia, wydają się sztuczne. sierpień kawki nad rżyskiem przed mgłami Tak skojarzyło mi się zdjęcie, te unoszące się nad polami stada kawek... Pozdrawiam. Tak, zdjęcie (marnej jakości) nie jest najlepszą ilustracją wierszyka. Moim zdaniem wierszyk jest lepszy. Twoja propozycja jest OK:-) Coś bym pokombinowała z ostatnim wersem, zastanowię się jeszcze. Dziękuję.
Fanaberka Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a gdzie bym rezała taką hajkę, i Wuszową pierś wpół rozdzierała, a puknij się Wusz w ep.
Boskie Kalosze Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Razem z fotografią znakomicie się uzupełniają. Przede wszystkim liczba mnoga, jest zwykle słabsza od liczby pojedynczej. Chętnie przeczytam jak to widzisz? :-) Również dziękuję i pozdrawiam.
Fanaberka Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niech już tak zostanie. Dziękuję :-)
Fanaberka Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ooo a nec Hercules...? Wusz, łacina na forum Interklasy? A fe!!! :-DD
Fanaberka Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pluralizm - cat!!!, Wusz. I dobrze wszystkim wiadomo, że za pluralizmy jest tu bam. I w komosę. f.
Fanaberka Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pluralizm - cat!!!, Wusz. I dobrze wszystkim wiadomo, że za pluralizmy jest tu bam. I w komosę. f. albo w orszaki! ;} albo w olszaki/olszówki ;x}
Rekomendowane odpowiedzi