anna chamera Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Nazwij mnie, rozbudź pragnienia. Wymyśl od nowa, zmuś do istnienia. Wyzwól mnie, wydobądź z otchłani. Odsłoń me oczy, ciemność wciąż rani. Zaufaj mi, utkaj nową nić. Ty jedan wiesz, chcę znowu być. [sub]Tekst był edytowany przez anna chamera dnia 22-04-2004 12:02.[/sub]
Witold_Adam_Rosołowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Anno - prośba o nazewnictwo jest dobrym pomysłem na bycie - masz plusa serdeczne pozdrówko W_A_R
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Mniejsza gęstość rymów powoduję, że tracę na ostrości. Jeszcze rytmika i nieszczęsne "me". Reszta o wiele lepsza od "serduszek".
Daniel Piaszczyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Witam. Wkradl sie Pani skarabeUsz :)heheh ale w postaci "odnowa" - od nowa od nowa Witam. wkradl sie Pani skarabeUsz :)heheh [sub]Tekst był edytowany przez Daniel Piaszczyk dnia 22-04-2004 06:05.[/sub]
Agnieszka_Przypadek Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Bardzo mi się podoba :). Tylko proszę o poprawki w literówkach. Pozdrawiam
anna chamera Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dziękuję bardzo za zajrzenie do mojego wiersza i komenarze.Wszystkie wezmę pod uwagę.Panie Mirosławie ,dzisiaj umieszczę swój kolejny wiersz(to nie reklama) :-)
Agnieszka_Przypadek Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Pani Anno zajrzałam do "serduszek", dobrze że dopiero po tej pozycji. Inaczej na widok Pani autorstwa nie przeczytałabym tego "słodkiego życzenia". Panie Mirosławie, pozdrawiam :)
Joanna_W. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Apel mi się podoba, choć mam nadzieję, że to zwerbalizowane pragnienie nie ma żadnego związku z Adamem. Ten pierwszy człek, jak Pani wie, nazywał inne stworzenia i przez to je zawłaszczał :) Ciepło pozdrawiam. A.
Gość szadoł Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 cze Aniu widze że się podniosłaś :) a i Pan Mirosław wziął Cię pod swoje opiekuńcze oko moje uśmiechacje
anna chamera Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ma pani rację ,to nie ma związku z Adamem,"zawłaszczył" już mnie inny mężczyzna.Ten apel był właśnie do Niego. Gorąco pozdrawiam
anna chamera Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak i przypisz to w częsci sobie.Dzięki za wczoraj. )
Rekomendowane odpowiedzi