Judyt Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 wytrwale z mozołem szukasz martwisz zanadto ciężkie wokół brzmienia kiedy znów przejrzysz nic nie wyrzucam czasem wystarczy prościej * i tak dalej zmieniam 5.08.07r.
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 To ja po sąsiedzku:) Zmieniłbym "znowu" na "znów", byłby lepszy rytm (o ile to panią interesuje:) Poza tym jak dla mnie jest już okej. Pzdr!
Marlett Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Judyt! "znów'' popieram Bartka. Serdeczności.
egzegeta Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 ja też mam swoje 3 Gr "wytrwale" szukać czegoś tzn. mieć nakreślony cel i dążyć do niego konsekwentnie natomiast to "szukanie" jest jakby na oślep, więc widziałbym pierwszy wers tak: szukasz mozolnie a te "brzmienia", to jak ciężkie, to chyba - brzemienia ...? ale wcale nie muszę wiedzieć, co poeta miał na myśli :) zresztą co my tu piszemy Judytka i tak żadnych zmian nie wprowadzi, to jest kobieta zdecydowana, konsekwentna i jak coś napisze, tak musi być :)) ale pozdrawiam Panią Kasieńkę i już !!! :)
Judyt Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jaka tam "pani" przemyślę, dzięki za sąsiedztwo :) pozdrawiam
Judyt Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale co Ty opowiadasz egzegeto Drogi, oczywiście, że zmiany wprowadzam, takie które nie szkodzą całości myśli, wrócę jeszcze i przemyślę, kiedy czas mnie nie będzie gonił, dzięki serdeczne Wiktorze za 3 gr. zawsze może być więcej ;), niech odleży swoje, a nocą się przemieni, ps. nie- Panią, aha mmm albo potem dopowiem
Rekomendowane odpowiedzi