Gość Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 świadomościowo z celnością przekorniastą i nutą na mózgozmarszczkach - ale to już było cóżtomnie obchodziaste wygibasują przed dołami naocznymi wierszofilastym klet/chą macają łechty śladowe za uszami odpierdoły czujące ponawiane mózgozmarszczkami bo przecieżując fakt ten nóżem kosiastym płznę sowicie !
Oxyvia Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Aż strach komentować taki wiersz, bo jeszcze za swą "świadomościową celność przekorniastą" oraz "wierszofilaste klet/ch/stwo, macające łechty śladowe za uszami", mogę zostać "nóżem kosiastym płznięta"! I co wtedy?
Jimmy_Jordan Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 o fak ! nie mam na tyle mózgozmarszczek, żeby to załapać, ale odjechane jest. pozdrawiam Jimmy
gość Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 jak dla mnie, jest to wiersz o tym,czym w większości zajmujemy się na tym forum - o interpretacji, nie o czystym czytaniu, by dwiedzieć się jak inni piszą i oceniają..... po to właśnie są nam "mózgozmarszczki" - by interpretować! OLE! ps. (jak dla mnie nie ten dział...)
Rekomendowane odpowiedzi