Messalin_Nagietka Opublikowano 30 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 prawdopodobnie 10 października 2007, więc od zaraz sobie zarezerwujcie czas, zapraszam, Szulmierz i okolice, Żeromski, Zeszyty Literackie i takie tam różne sprawy włącznie z koncertem, narazie tyle, co dokładnie to jeszcze w trakcie układania mimo wszystko - ZAPRASZAM MN
Oxyvia Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 Oj, to środa! :-( Obawiam się, że niestety odpadam. Będę już pracowała (mam nadzieję), i to chyba po południu. Żałuję. :-(((
Poszlaka Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zawsze o tej porze mój zdrowy rozsądek zdominowany jest jak nigdy przez seks. Jednak, o ile wygram z namiętnościami - będę na pweno! =-=
Messalin_Nagietka Opublikowano 30 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zawsze o tej porze mój zdrowy rozsądek zdominowany jest jak nigdy przez seks. Jednak, o ile wygram z namiętnościami - będę na pweno! =-= zapraszam - oczywiscie seksu nie zapewniam chyba, że z jakąś wysoką brzozą albo dębem lub łysą do czubka górą, mile widziana wszelka Poszlaka MN
Krzysztof Adam Meler Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zawsze o tej porze mój zdrowy rozsądek zdominowany jest jak nigdy przez seks. Jednak, o ile wygram z namiętnościami - będę na pweno! =-= zapraszam - oczywiscie seksu nie zapewniam chyba, że z jakąś wysoką brzozą albo dębem lub łysą do czubka górą, mile widziana wszelka Poszlaka MN Tu sobie każdy codziennie niezłą bekę kręci;) Spotkanie wobec tego nie będzie nudne i bezpłciowe.
Messalin_Nagietka Opublikowano 31 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Krzysztof - zapraszam sam sobie bekę skręcisz zobaczysz MN
Krzysztof Adam Meler Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie dam rady. Zresztą, na co Wam "nowy";)? Pozdrawiam - K.A.M. PS Odczuwam nutkę ironii:D
Piotr_Jasiński Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Aż tak daleko w przyszłość nie wybiegam ale termin wstępnie rezerwuję. Może tym razem mi się uda dotrzeć, a na pewno zrobię wszystko by sę zjawić. I już się cieszę na samą myśl :)))))))) Pozdrawiam
ksiazkowy mol Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Z checią skorzystam :) A kto z okolic Ciechanowa przybędzie jeszcze na Ciechanowską Jesień Poezji??
Messalin_Nagietka Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie dam rady. Zresztą, na co Wam "nowy";)? Pozdrawiam - K.A.M. PS Odczuwam nutkę ironii:D ejć, nie czepiam się właśnie wróciłem z POP'a nowy czy nie jak wporządku to każdy także zapraszam Cię Krzysztofie po raz drugi MN
Messalin_Nagietka Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piotrze - byłoby niesamowicie MN
Messalin_Nagietka Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Molu Książkowy a Ty jesteś z okolic? skądyś więc? MN
ksiazkowy mol Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 ja z ciechanowa. myślałam, że ktoś z tego portalu też dołączy na Ciechanowską .... może tu też ktoś jest z ciechanowa bądź okolic.
Messalin_Nagietka Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja jestem z Ciechanowa MN
ksiazkowy mol Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 to tylko tu są zalogowane dwie osoby z ciechanowa? jakoś nie chcę mi się wierzyć.
Messalin_Nagietka Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. do tej pory byłem SIAM zresztą czy to ważne? w tym Waszym związku są same starsze w niebo wgapione albo w siebie "osóbki" doliną trupów to nazywają albo trupialnią ale Ty Pani Jolanto chyba zywa jeszcze? hihihihi, żartuję, rzadko bywam na spotkaniach nieczęsto - proszę wybaczyć za takie cóś wprost ale tu na orgu pozna Pani na pewno wiele osób którzy zapewne o związku literatów polskich myślą jak ja przepraszam, jeśli ktoś się zbulwersował MN
ksiazkowy mol Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 W takich związkach istnieje kącik wzajemnej adoracji - przykre to, ale cóż. Młodzi nie przychodzą i mają rację - bo po co mają słuchać, że dobrze piszą , a za ich plecami obgadaja?? A tak na marginesie nazywa się to klub emerytów :)
Messalin_Nagietka Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hihihihi - stara chłodnia dlatego też siedzę tu choć do chłodni mam bardzo blisko MN
Rekomendowane odpowiedzi