Sebastian_Pietrzak Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Nie widzę piękna Widzę słonia Miażdżysz wszystko co nie możesz Znieść na swojej drodze Jesteś utopią Pośród dżungli Nie przestajemy Cię kochać Najłatwiej jak można.
Indian_Summer Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 trochę niespójny ten wiersz, bo właściwie, co ma tytuł do reszty?? a co ma jedno do drugiego?? słoń też może być piękny...
Paweł_Kolcaty Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Mnie ten wiersz Sebastiana nawet "się widzi". Małe niezręczności. 1) Chdzi o zaimek: co możesz, ale czego nie możesz. 2) Określenie "pośród dżungli". Rozumiem pośród ludzi, pośród innych zwierząt, nawet pośród drzew. Ale jeśli to jest jedna dżungla, wtedy chyba "w dżungli"(?) Pozdr.
vice Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 dla mnie to tylko konstrukcja. myślę że autor powinien trochę nad ni ą posiedzieć bo jest nad czym. nieżebym ja tam więcej wiedział ale tak myślę. i myślę że to dobry materiał. pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi