Marcin Jagodziński Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 posłuchaj: już zapomniałem, jak wyglądasz w programie graficznym i jak się czułem szukając słów lub innych połączeń, najlepiej bez przesiadki. jednak sypie się ze mnie jakiś pył, popiół. suchy płacz? nie warto się rozwodzić, kiedy można się rozstać. po co chodzić po wodzie, kiedy przęseł wokół więcej niż rzęs na mojej poduszce? dziwny, dziwny wypadek. ofiary żałują, że były zbyt trzeźwe, jednak nie proszą o replay.
Witold_Adam_Rosołowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Marcinie - wiersz ciekawy - odnoszący się do jednego konkretnego zdarzenia - według mnie - wymazania jakiegoś pliku - jakiegoś zdjęcia z komputera - stało się to na trzeźwo - nie przesyłasz jednak sygnału o powtórkę - o jeszcze raz Wypadek - godny poety przy pracy serdeczne pozdrówko W_A_R ps. dałem wylew swej wyobraźni - interpretację pozostawiam na widelcu jak schabowego do wymrożenia mysli
Marcin Jagodziński Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 nawiązuje i nie nawiązuje. trochę nawiązuje do tego, że dzień przed napisaniem tego wiersza jakaś narwana dziewczyna wyskoczyła mi przed maskę i niestety doszło do wypadku. ale poezja to nie reportaż,
Witold_Adam_Rosołowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. proszę o wybaczenie - cóż - złe myśli mnie naszły pozdrówko W_A_R
Tommy Jantarek Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Wypalony poeta tracący połączenie z wyobraźnią, obrazem? "nie warto się rozwodzić, kiedy można się rozstać. po co chodzić po wodzie, kiedy przęseł wokół więcej niż rzęs na mojej poduszce?" rozwodzić (rozwlekać lub rozwodzić) - nie warto cudować, wymyślać, męczyć się, rozpisywać, lepiej być "normalnym", iść na skróty - zrzędzenia wypalonego poety. ofiary żałują, że się sobą nie upajały, lecz z obawy lub braku wiary w siebie nie proszą o replay. A możliwe że to ja teraz chodzę po wodzie i cuduję zamiast po moście przejść. Pozdrawiam [sub]Tekst był edytowany przez Tommy Jantarek dnia 19-04-2004 02:51.[/sub]
vice Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 podoba mi się. nie maiłem tak dobrego wrażenia przed wiedzą że chodzi o autentyczny wypadek. pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi