Waldemar Talar Opublikowano 28 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 kolorowa cerata ani biały obrus, ba, nawet bukiet polnych kwiatów nie upiększy tak kuchennego stołu, jak zwykły chleb leżący w koszyku.
Poszlaka Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo ładna i mądra miniaturka. Może warto jeszcze popracować nad tytułem, spróbować rozszerzyć nim przekaz? Powiedzmy: "powszedni dzień" =-=
Marlett Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 Talarku! jak zwykły chleb leżący w koszyku Chleb jest zwykły i w tym jego niezwykłość. Stworzyłeś zwyczajny obrazek , a jednak ciekawy:) Uśmiechu.
Judyt Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 okruszek zostawiam . mniam, pozdrawiam
Waldemar Talar Opublikowano 28 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo ładna i mądra miniaturka. Może warto jeszcze popracować nad tytułem, spróbować rozszerzyć nim przekaz? Powiedzmy: "powszedni dzień" =-= pomyślę nad twoją propozycją Poszlaka,bo ma sens Waldemar
Mr.Suicide Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 niby nic nadzwyczajnego, a czyta się miło :) prostota zawsze zachwyca. ładna miniatura. pozdrawiam.
Czarna Perła Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 mnie tytuł nie razi, obrazek świetny...urzekający więc zabieram ten chleb.... cz.p.
Rekomendowane odpowiedzi