kaja-maja28 Opublikowano 25 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Mówiłeś kocham pragnę,pożądam Tyle spojrzeń myśli,marzeń... Wierzyłam Ci aTy zdradziłeś Odszedłeś Jakby nigdy nic. Wiem Wiem,nie chcesz już mnie,nawet mojej łzy,która pozostawiła po sobie ślad. Wiem Wiem,winna jestem Ja.
Krzysztof Adam Meler Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Jestem teraz w trakce przeróbki mojego "Na nib", gdyż na "Warsztacie" poradzili mipozbyć się sztucznych anafor. Ja przekazuję tę radę Tobie - dwukrotnie napisane "wiem" pozastroficzne nie wiem co miało na celu, a więc nie spełnia swego przeznaczenia. Jednak miło jest czytać o miłości nie wzniosłej, a takiej codziennej, prostej, bo u Ciebie tego słowa w znaczeniu pozytywnym używam często. Bynajmniej wiem, że nie nadużywam. Pozdrawiam i proszę o komentarz do "Świata kochanego" i "Prochów oblicza" - K.A.M.
Tomasz roman Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. popirema krzysztofa
Cecylia Pierugg Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 prostotą świeci prostotą zachwyca beeedzie :)
kaja-maja28 Opublikowano 25 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Krzysztofie- wrozterce słowa są nieraz dwuznacznie powtarzane, tak,że tak zostawię i nic nie zmienię Cecylio P-wiesz,że prosto piszę,ale cieszę się że Cię zachwyca:) Pozdrawiam wszystkich milutko
Cecylia Pierugg Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 nie on mnie nie zachwyca dla mnie "beeeeedzie" bo co innego prostota którą zachwyca a co innego wiersz ;] pozdrawiam
kaja-maja28 Opublikowano 25 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 jest i prosty ja nie wydziwiam,też jestem prosta:),zwyczajna dziewczyna Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi