Tomasz roman Opublikowano 24 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Gdy deszcz i cisza... utwór, jak sympatyka upiora przedziera się w myszy otwór z ludzkich ust... gromy ciskają ludzmi jak prąd zwęglonym nostalgią... taryfa ulgowa, gaśnie mrok w krainie przemienienia - świeci taryfą ciężaru... w nocy z nocy - przechodzi dzień otwarty na cztery spusty. jak cztery wycinki - z erotycznych gazet i w deszczu noc: z martwych wechstnień powstaje powietrze, tlen i rodzi się dwutlenek węgla - płaczu w szelest cichych opowiadań wpadają pogróżki pioruna... jak wydłużonego... - czekania babci - nadziei
Czarna Perła Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 raczej z Twojej poezju za dużo dla duszy nie biorę, ale awsze można cos wyłyskac " z martwych wechstnień powstaje powietrze, tlen i rodzi się dwutlenek węgla - płaczu" choć zmieniłabym na "-płacz" zamiast "-płaczu" cz.p.
Tomasz roman Opublikowano 26 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ten wiersz miałem wyrzućić...
Tomasz roman Opublikowano 26 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 to czemu piszeż że jest tylko jeden fragment do chwalenia, bawisz się mną, czy chcesz zyskać przechylność?
Czarna Perła Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 to, ze ja wyszczególniłam jeden fr. to nie znaczy, że wiersz jest na straty.. ja wybrałam "to" a ktoś inne może wybrałby inne fragment.. poza tym nie jestem zwolenniczką pozbywania sie wierszy.. zawsze można kilka razy do niego podejśc...zobaczyć co popzmieniać, albo zobaczyc zmianę w pisaniu na przestrzeni miesiecy, lat... ps. nie bawię się Tobą... ani nie chce zdobyć przychylności.... chyba już zauważyłeś, że pisze to,co myślę, wiec jak mi sie cos podoba to pisze to, a jak nie to też to piszę.
Tomasz roman Opublikowano 26 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. noo): bo ja nielubię takich co piszą że jestem "Dobrym chłopczykiem"...rozumiesz?
Rekomendowane odpowiedzi