kaja-maja28 Opublikowano 24 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Na skrzyżowaniu ulic Stoi starszy człowiek Tłumy przechodzą A on stoi bezradnie Nikt się nim Nie interesował Sam nie śmiał prośić O przeprowadzenie Jego postawa była Niemą prośbą o pomoc Milcząc-prosił.
Lilianna Szymochnik Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Bo są ludzie i ludziska,na tym świecie-Kaju-maju. --Znieczulica-- To absolut oziębły ,bezduszności duszy sadyzm okrucieństwa-egoizm nieczułości. Moja złota myśl.
Cecylia Pierugg Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 jedna noga w prozie umoczona druga zaczepiona w bezładzie a nie dało się jeszcze prościej?? trzeba było pod spodem wytłumaczyć co to jest skrzyżowanie i zacząć to tłumaczenie słowami: "Głupi prostacki czytelniku, skrzyżowanie to..." pozdrawiam
Krzysztof Adam Meler Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Ostro jadą. Ja powiem lirycznie: Życie nam mija na życia spijaniu w sercu, w kawiarni, w otoczeniu swoim. Słowa przypiętę w myśli skrzyżowaniu geniuszem twoim. Bez wad to piszą "Znani" Pozdrawiam.
kaja-maja28 Opublikowano 24 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Odpuść,mój grzech jest potępiony:) pozdrawiam milutko
Rekomendowane odpowiedzi