Marlett Opublikowano 23 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 nie każdy dobry dzień polubić mogę kiedy rano słyszę twój głos ciepły czas zapowiada w słowach odbite myśli same układają melodię łagodnie wypełniając godziny do zmierzchu wieczorna cisza nasyca godząc się na spokojny sen i przebudzenie w zachwycie mów… i znów mi mało
zak stanisława Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 tobie ciągle mało-do dziś słyszę te słowa mojej drugiej połowy, kiedy wyciągałam ręke po kaskę.... na chleb...;)))) tutaj całkiem odwrotna sytuacja, dobrych słów zawsze mało... cmokes!!!
Piotr_Jasiński Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 Pierwsza strofka super wieloznaczna. Reszta też ładna. Ale pierwsza - rewelacja. Pozdrawiam
Marlett Opublikowano 23 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobrego zawsze zbyt mało ...ale trzeba cieszyć się tym co możliwe. Uśmiechu.
Marlett Opublikowano 23 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pierre! Dzięki, że dostrzegasz wiecej w na pozór zwyklym wierszyku. Serdeczności.
Spiro Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 może jest wieloznacznie, ale moim zdaniem fatalnie się czyta. szyk wyrazów jest zbyt pokręcony. wygląda jakbyś na siłę chciała uzyskać tą wieloznaczność. przeczytałem bez tych kombinacji i wyszedł mi zwykły ciepły wiersz, skierowany do bliskiej osoby. i tak podoba mi się zdecydowanie bardziej. pozdrawiam
Marlett Opublikowano 24 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Spito! Dzięki za uwagi , cieszę się ,że znalazłeś w wierszu trochę ciepła:)) Uśmiechu.
Rekomendowane odpowiedzi