kaja-maja28 Opublikowano 21 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 Jestem Twoim Niebem burzliwym Ty na nim błyskawicą Jestem Twoją poduszką Ty moim snem głębokim I diabelsko gorącym Jesteś balsamem kojącym Moje serce w błękity owijasz Jest mi dobrze z Tobą Nie potrafję się skryć Poza swoim cieniem Ty ochraniasz moje serce Swoim...
Tomasz roman Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 już znacznie lepiej, ale czuję coś że z wielkim truem, wiersz winnien płynąć przez wyobrażnie, jak poeta przez życei...
kaja-maja28 Opublikowano 21 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję bardzo,że Ci się spodobał z trudem.:) Czy winien to nie wiem,ale powinien napewno:) Życie, życie Co mi dasz? Co mam zapisane W gwiazdach? Cału czas uciekasz Jak dogonić cię mam? Pozdrawiam milutko
Krzysztof Adam Meler Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 Bardzo łatwy rytm wiersza. Ostatni o takiej stopie czytałem u K.K. Baczyńskiego (sic!). Czy Tobie to wyszło spontanicznie? Pozdrawiam i zapraszam do komentowania moich wierszy.
Cecylia Pierugg Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 no już trochę lepiej, kaju, przynajmniej nie tak pospolicie jak ostatni :) idziesz w dobrą stronę, ale owszem brak temu wierszowi jeszcze pełnej spontaniczności i gładkości przekazu. pozdrawiam
kaja-maja28 Opublikowano 22 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 nieraz tak wychodzi jak wiatr zawieje, Nieraz się coś przyśni. Cecylio,no nie wiem? Pozdrawiam milutko
Rekomendowane odpowiedzi