Maciej_Bacztub Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Chcę być i żyć Żyć by być I żyć i żyć i żyć A po życiu też żyć I żyć, by się zżyć A potem jeszcze raz żyć I żyć i żyć i żyć A w grobie też żyć A w piekle też żyć A w niebie też żyć I żyć i żyć i żyć By w końcu życie Skończyło się życiem I dla tego chcę żyć I żyć i żyć i żyć.
Thomas Deszcz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 No może ja nie mam aż tak dokońca takich jak pan pragnień, ale i tak daję + Pozdrawiam.
Maciej_Bacztub Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ważne żeby je mnieć i żeby były dobre. Pozdrawiam -Maciek-
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 utwór moim skromnym zdaniem ciekawy, jednak gryzą i gryzą i gryzą w ucho tak skumulowane powtórzenia, odrobinę zbyt ‘gryźliwy’ pozdrawiam
Maciej_Bacztub Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, tak za dużo ich, ale tylko dlatego że chciałem ułożyć coś tylko z tych słów. Pozdrawiam
Agnieszka_Przypadek Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Bardzo pozytywnie. Aż mi zachciało się krzyknąć "chcę być i żyć!". Świetna energia :). Pozdrawiam
Maciej_Bacztub Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Najlepiej wykrzyczeć się w lesie. Jest mi miło, że tak myslisz Pozdrawiam -Maciek-
Maria Anonym Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Witam Maciej! mozna by go tak w paru slowach "chce wiecznie zyc i wszedzie byc" ale fajny pomysl miales (; pozdr, M+A
Maciej_Bacztub Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Mario. Mogłem tak zrobić, ale wtedy to nie był by wiersz. Lubię sobie utrudniać życie.
Rekomendowane odpowiedzi