Marlett Opublikowano 17 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 jeszcze o nic nie proszę a żądam zbyt wiele -jestem
egzegeta Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 Marlettko a może tak: nie proszę ja żądam i to wiele - jestem podpis wymagająca :)))
Marlett Opublikowano 17 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :* Wiktorze! potrafisz pellkę uradować. Zabieram również Twoja wersję. serdeczności.
Piotr_Jasiński Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 "Jesteś to wystarczy by stawiać żądania ja może ośmielę się prosić" Tak bym odpowiedział peelce :))) Pozdrowionka
zak stanisława Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 jeszcze nie prosi a śmie żądać? bo jest?- ot kobietka.....
Mr.Suicide Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 jeśli ja o coś proszę, to owszem często bywa tak, jak w Twojej miniaturce, Marlett. i to boli, niestety. nie możesz niczego oczekiwać, bo druga osoba ma monopol na rację. ładna, życiowa miniaturka. pozdrawiam.
Marlett Opublikowano 18 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pierre! Najważniejsze to ''być'' Dzięki wielkie :)) Radości.
Marlett Opublikowano 18 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ot taka kobieta - śmie:)) Dziękuję i radości życzę.
Marlett Opublikowano 18 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mr.Suicide! Czerpię z życia. Bardzo dziękuję za zajrzenie do mnie:))) Uśmiechu.
Reni Her Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Najważniejsze to być, choć niejednokrotnie niezauważamy swoich żądań i oczekiwań wobec drugiej strony, może warto prosić by być... pozdrawiam R.
Marlett Opublikowano 18 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Być może warto prosić...ale czy chcemy prosić? Dziękuję.Radości.
Rekomendowane odpowiedzi