IN Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 w kącie rozpanoszyła się zakurzona niezniszczalno zielona obwieszona bomkami i włosami z anioła jodłowa sztuczność - przy świątecznym stole stanęliśmy we czworo i pies ------------- ;)
Jimmy_Jordan Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jakie nawiązanie...hihi "my czterej pancerni...." i jeszcze ten pies..hihi wysublimowany humor, gratulacje Jimmy
zak stanisława Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 Inko, to cała Ty, dowcipnie wysublimowana, jak mówi JImmy. całuski ES
Piotr_Jasiński Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zastanawia mnie sztuczność. Niby o choinkę chodzi. Ale czy na pewno...? A za skojarzenie Jimmiego to już wogóle super. :)))))))) Pozdrawiam
bajka-bajka Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 wszystko byloby oki, ale nadmiar przymiotnikow nie zmusza do wyobrazni......ogolnie dobry kawalek...pozdrawiam ;) moze tak? w kącie rozpanoszyła się zakurzona niezniszczalność zieleni obwieszonej bomkami i włosem anioła jodłowa
ginger soul Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 milutko, tym bardziej, że pora bardzo gorąca przyjemnie powspominać chłodek :)
IN Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no pewnie, że ja... a któżby inny? ;) tak sobie sprzątam w wolnych chwilach i wylazł landszafcik musisz mnie teraz lubić na kredyt, obiecuję że się poprawię buziam :)))
IN Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 Piotrze, masz rację ;) organicznie nie znoszę sztuczności stare dzieje pomysł zaczerpnięty z Twojego fotoplastykonu :)))
IN Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 Ginger, tak - w takie upały chłodek bywa przyjazny ;)
IN Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 Bajeczko, cieszy mnie, że coś w tym dostrzegłaś może nie wszystko?;) widzisz... kiepska ze mnie poetka, piszę przede wszystkim dla siebie to jak opowiadanie sobie samej dowcipów te przymiotniki są mi po prostu potrzebne ;) pozdrawiam nocnie, INka :)))
IN Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zanotowałam sobie w kajeciku: obowiązkowo odkurzyć! pozdrawiam, ;)
zak stanisława Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Inko, lubie cię bez kredytowania, mój ty wyrzucie sumienia!!! cmokam
adam sosna Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. napisałbym... bąbkami dokładnie :)
Mr.Suicide Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 o ile pamiętam (jeszcze przed problemami z forum) czytałem jakąś miniaturkę o temacie oscylującym w okolicach najbardziej oddanego człowiekowi czworonoga. ładnie Inko. ale 'bomkami' ? neologizm czy zwykła literówka ? pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi