ginger soul Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 dzwonisz kochając bardziej niż Irlandię - nie tę zieloną lecz zapracowaną i samotną i wracasz na chwilę by mi przypomnieć zapach świeżych truskawek i ciepło głosu ze słuchawki co nie drży obiecując lepsze czasy lecz karmi mnie owocami tęsknoty a ona zawsze w zenicie gdy bez ciebie słucham znów Kobranocki do poduszki bo my nie spotkamy się dziś na ulicy Fabrycznej choć kocham Cię bardziej niż Irlandię
Piotr_Jasiński Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 Muszę tu przysłać Księżniczkę :))) Ona tka lubi tę piosenkę. A mnie też nastraja. Dobre nawiązanie. Pozdrawiam
Jimmy_Jordan Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 tak kobranockowa irlandia to chyba raczej puby i ciemne piwo ;) miłość się przez przypadek wkradła, gdzieś bokiem, no u ciebie ładnie, widać tą tęsknotę niemal. Tylko tu: "- nie tę zielona lecz zapracowaną i samotną" wywalibym lecz i wstawił drugi raz tę pozdrawiam Jimmy
ginger soul Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 dziękuję za pozytywne komentarze... dla mnie piosenka tym realniejsza, że o moim mieście :) pomyślę o sugestii "lecz" na "tę" pozdrawiam i spokojnej nocki dla wszystkich tęskniących i nietęskniących też :) ginger
elektryczna zieleń Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 podoba mi się :) prosto, bez zbędnych komplikacji. Nastroj niemal namacalny. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi