ot i anka Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 zamykam cię w zeszłym poniedziałkujuż nie mam siły szukać granicy kobiecości i przyzwoitych myśli gromadzisz moje spojrzenia w pudełku razem z gromkim śmiechem i papierosami chowam się w przedpokoju twoich dłoni rozkładam wzdłuż prozaicznych oszustwnie przechodź nade mną przedostań się przez codzienność inną drogą w niedzielę zaszywam ciarki pod koszulą powracam budzić się przy konsekwencji zdarzeńgdzie jest pewność dictum acerbum?
ot i anka Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 staroć. wygrzebałam z innego forum. ostatnio cieżko z pisaniem:( pozdrawiam
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 Mi się bardzo podoba. Drobiazgi wskazywane przez Izę można poprawić, ale i tak jest dobrze!
ot i anka Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 można męczyć, można zmienoac.jestem otwarta na propozycje:) dzięki za wstąp o pozdry:)
Kaja Skurzyńska Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 Brak pewności to nie wyrok... A gorzkiej prawdy każdy z nas już kiedyś spróbował... Ładne... Kaja :-P
Nata_Kruk Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 Czasami dobrze jest zajrzeć na strych. Twój wiersz podoba mi się, nie przeszkadza mi poniedziałek, ani pudełko... może za płytko jeszcze siedzę w poezji, nie wiem. A rozsądku jutra, nikt nie jest w stanie przewidzieć. PS dictum acerbum.... jakbyś zechciała wyjaśnić... :) Pozdrawiam.
ot i anka Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 dictum acerbum- gorzka prawda:) dzięki i pozdrawiam
Krzysztof Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o, i jest już po polsku :D
Rekomendowane odpowiedzi