Aguś A. Opublikowano 15 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 mogłam? zależy od punktu widzenia... mogłeś? oczywiście nie musiałeś...
jacek_sojan Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 ut yt łałem się w TYT ul e; pooooczytałem, co peel mógł, co adresat mógł...no i zaniemogłem, takie to treściwe; szybko załatwia autor sprawę, ale niestety - wierszowi należy się coś więcej; J.S
Aguś A. Opublikowano 15 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 Ja tego absolutnie wierszem nie nazywam.... chociaż jakby się uprzeć... No ale nie chciałam za dużo tym razem zdradzać, zostawiam wyobraźni pole do popisu. Może każdy zobaczy tam inną sytuację, albo żadnej. W każdym razie... grunt to konstruktywna krytyka, prawda??? ;D
jacek_sojan Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 wyobraźnia musi jeszcze mieć jakąś łączkę na fool-wypas, a tu co ma skubać? czasownik niedokonany? J.S
Judyt Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 początki bywają trudne potem też pozdr.
Jimmy_Jordan Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 nie Aguś, nie tym razem... pozdrawiam Jimmy
Aguś A. Opublikowano 16 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 Taak... Całkiem możliwe, że macie rację. Ale nie usunę tego, tak na pamiątkę porażki... :] Powinnam pewnie poczekać, aż się temu odleżyny zrobią, to zobaczyłabym, że nie ma większego sensu tego tu umieszczać. Tu ani nigdzie indziej, ale to już tak na przyszłość...
Rekomendowane odpowiedzi