Karolina Walczyńska Opublikowano 15 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 To dla Ciebie pisze i myśle. To dla Ciebie domagam się odpowiedzi. Ty jesteś mą myślą, mą nadzieją. Słońce wstaje dla Ciebie i z Tobą. Po co się łudzić? Przecież i Ty kiedyś odejdziesz bezpowrotnie. A więc... żegnaj! Miłości niespełniona.
Karolina Walczyńska Opublikowano 22 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 dzie wuszka Wiem że to nie jest przekonywujący argument ale powiem to. Twój tok rozumowania poszedł w inną stronę niż zamierzałam. Proszę przemyśl ten wiersz jeszcze raz. Dziękuję za komentarze. Nie odbieraj tego jako ataku osobistego:)
Karolina Walczyńska Opublikowano 23 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 Dzie Wuszko. Wpadłam na pomysł jak go przerobić . dzięki bardzo.
Karolina Walczyńska Opublikowano 23 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 A jakby na koniec zmienić dwa ostatnie wersy na: Pozostanie tylko echo pytań Bardzo proszę o chodź małą pomoc w formie opinii. Z góry dziękuje
Rekomendowane odpowiedzi