egzegeta Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kochani 12 zgłoskowiec to nie wszystko jak już - to konsekwentnie i średniówke też proszę uszanować a tu bylejakość wszędobylska czyli średniówka skacząca. Ale na temat średniówki to tylko mój amatorski wtręt :)) są mądrzejsze ode mnie:)
Marlett Opublikowano 10 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kochani 12 zgłoskowiec to nie wszystko jak już - to konsekwentnie i średniówke też proszę uszanować a tu bylejakość wszędobylska czyli średniówka skacząca. Ale na temat średniówki to tylko mój amatorski wtręt :)) są mądrzejsze ode mnie:) Wiktorze! Nie można mieć wszystkiego na raz. Zresztą i tak będziemy z Adamem pracować nad wierszem. To nie jest ostateczna wersja. Za uwagi dziękujemy. Radości.
Marlett Opublikowano 10 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jimmy! Tak, zdarza się Marlettowo -Sosnowo.
mycha Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no tak mi jakoś niestylistycznie było. :)
Stefan_Rewiński Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 Rozpalę Wam ognisko na POP, ech...
adam sosna Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Stefan Rewiński gdybym już mógł to usiadłbym przy tym ogniu dzięęęęęki nie sam
adam sosna Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 ta nocna opowieść jest niewiele warta to co kochasz jest ważniejsze od życia dla nauki jedno tajemnie wam powiem widzicie: romans to jest cygańskie dziecię mój pomysł na 5
Marlett Opublikowano 11 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Adaś ! Poprawiłam już:)))
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 nawet nam się ten wiersz podoba
Piotr_Jasiński Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :))))))))))))))))))))))))))))))))
adam sosna Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Piotr Jasiński założyłem nick - Marlett oraz Sosna bo to nie ostatni nasz wspólny "wyrób" tak jest uczciwiej i praktyczniej :)
Piotr_Jasiński Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tego się domyśliłem. Rozweselił mnie przytoczony komentarz ;))) To dobrze jest gdy się wiersz autorom podoba :))) A przy okazji i czytelnikom też :))) Pozdrowienia ślę
adam sosna Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Piotr Jasiński dzięki - dużo trzeba się napracować wg mnie praca nie zakończona ale ja tak mam - poprawiam, poprawiam rano tak, w południe inaczej - wieczorem wracam do tego co było rano :):):)
adam sosna Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Marlett "co mocno kochasz jest ważniejsze od życia" jakoś życie dopisało jakby pointę do wersu R. Kubica wyszedł ze szpitala i chce ścigać się znowu
Marlett Opublikowano 11 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Adasiu! Wiem ,wiem. Jeszcze się pościgamy:)))
Rekomendowane odpowiedzi