Miłka Maj Opublikowano 7 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 pod białym prześcieradłem zapewne zastygłam od chłodu przez chwilę czekając na znak jakikolwiek na poruszenie dotyk podgrzewał powietrze napinał mięśnie i spływał wzdłuż biodra ograniczony wrażeniem bólu oddech rytmicznie podnosił piersi – zawsze lubiłeś jak falowały i jak odpływamkorytarze pytają spojrzeniem zanim ciebie dobudzą
zak stanisława Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 mam wrażenie że pl "marznie"(szpital?) bez dotyku miłej osoby;)))) cmokES Miłko
Piotr_Jasiński Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 Czasy cenzury minęły. Niech peelka uwierzy że teraz jest "wolność" słowa ;)))
Jimmy_Jordan Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 I ja się z Piotrkiem zgodzę, mogłabyś niezły koncept wywalić wywalając piersi pod takim tytułem... Sądzę, że to jeden z tych, które większą wartość mają dla autora niż mogłyby mieć dla odbiorcy...(ale to nic złego) w gruncie rzeczy po mimo paru ciekawych fraz, radziłbym przeredagować totalnie pozdrawiam Jimmy i słoneczka żółciutkiego życzę
Miłka Maj Opublikowano 7 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bingo, Stasiu:)
Miłka Maj Opublikowano 7 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. taaaa? Powiedz to Romusiowi;)
Miłka Maj Opublikowano 7 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tytuł jest na swój sposób przewrotny i nie mam zamiaru wywalać tu piersi peelki. Ale jest w warsztacie, więc wszystko może się zdarzyć - na pewno będą cięcia, bo to u mnie standard:)
Piotr_Jasiński Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. taaaa? Powiedz to Romusiowi;) A co mnie Romuś :) Nie się kisi we własnym ciemnogrodzie. Wywaliłbyn "zapewne" z drugiego wersu i proponuję zmnianę "zastygłam" na "zastygałam". Czas się wtedy będzie zgadzał w całym wierszu. Dalej tylko przeszły. Pozdrawiam
Spiro Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak mi wyszło. po mojemu. tylko chyba lekko sens się zmienił. bardziej w stronę...
Miłka Maj Opublikowano 9 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 noo, bardziej w stronę...;p cięcie pierwsze, chaotyczne;) ostudzona prześcieradłem czekałam na jakiekolwiek poruszenie podgrzało powietrze żyłami leniwie spływał wzdłuż i na krawędzi bólu – błogostan w rytmie oddechu podnosił piersi – zawsze lubiłeś gdy falowały kiedy odpłynęłam?korytarze pytają spojrzeniem zanim ciebie dobudzą
Rekomendowane odpowiedzi