Judyt Opublikowano 6 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 przychodzi w czasie zawieszenia w dojrzałości chwili wstanę i tu i teraz choć więcej nie możesz dać odkryć o co chodzi w drodze którą wyrysowałeś jednym palcem a ja mam aż trzy wrócić do tej na niej stopa była chyba czyż nie po to, że nie rozumiemy na jednej szali by trafić w ukojenie zamierać w sobie rozpoczęte weź sobie którąś a jeśli to właśnie dziś stanie się 6.06.07r. są posyłane anonimowo lecz osobowo ku ukrytemu * nie o jedną osobę rozchodzi się
adam sosna Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 "drogi są po to, by nimi iść" :)
Judyt Opublikowano 7 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale trzeba wiedzieć którędy bo nie wszystkimi na raz pozdr.
Piotr_Jasiński Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 Może wersy wydłużyć? Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie ingerowałem w treść. Pozdrawiam
Judyt Opublikowano 8 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Piotrze, że zaglądasz, również pozdrawiam, czyli nic nie zmieniać? Może coś trzeba(...)
Piotr_Jasiński Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 Jeśli koniecznie chcesz to może coś na początku 3 strofy. Ale nie mam pomysłu jak :) Pozdrawiam
Judyt Opublikowano 8 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pomimo to dziękuję bardzo, pozdrawiam Piotrze
Piotr_Jasiński Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 Staram się jak mogę. Jak nie mogę to staram się jeszcze bardziej ;)))
Judyt Opublikowano 8 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobry patent na niemoc, trzeba komuś podrzucić:) dziękuję za literek kilka, pozdrawiam ciepło
Piotr_Jasiński Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 Wydaje mi się że bez "była chyba" w 3 wersie 2 strofy mogłoby być lepiej. Lub przynajmnie "chyba". Tak mi się jakoś nasówa :))) Ech ten Tomasz roman. ?
Judyt Opublikowano 8 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. słuszenie mogłoby być, też Piotrze się nad tym "chyba" zastanawiałam, ale jednak nie mogę usunąć z racji jego wiarygodności empirycznej, ps. nasówka kreskówka ;) chyba nie(...):) pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi