Marlett Opublikowano 6 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piotrze! Żal -tak. A może pl-ka sama obwinia się za to czego nie zrobiła Dziękuję i uśmiechu życzę.
Marlett Opublikowano 6 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Egzegeto! Tak dołuje..pellkę. Dziękuję i uśmiechu życzę.
zak stanisława Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 bardzo duze pole interpretacji.... cmokES
Marlett Opublikowano 6 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję:)) ja też cmokaM.
Marlett Opublikowano 6 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kasiu! Tak, pellka czasem buntuje się.ale ...też uśmiecha:)) PozdrawiaM
Marlett Opublikowano 6 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Alu! bardzo dziękuję. Uśmiechu życzę:))
Piotr_Jasiński Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piotrze! Żal -tak. A może pl-ka sama obwinia się za to czego nie zrobiła Dziękuję i uśmiechu życzę. I właśnie dlatego tytuł mi nie pasuje. Bo jeśli się obwinia to jakaś tam szczątkowa zazdrość (może złe słowo) ale występuje. Może tytuł "Lepiej bez zazdrości"? Też słoneczka życzę :)
Dżygita Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 chcesz to leć - takie przyzwolenie od niechcenia na pewno wypowiedziane z nadzieją...choć peelka zdołowana. Nie powiem - dla mnie ciekawie:) Pozdrawiam serdecznie:)
Marlett Opublikowano 6 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piotrze! Żal -tak. A może pl-ka sama obwinia się za to czego nie zrobiła Dziękuję i uśmiechu życzę. I właśnie dlatego tytuł mi nie pasuje. Bo jeśli się obwinia to jakaś tam szczątkowa zazdrość (może złe słowo) ale występuje. Może tytuł "Lepiej bez zazdrości"? Też słoneczka życzę :) Piotrze! Tytuł trochę przekorny..ale nie do końca:)) Serdeczności.
Marlett Opublikowano 6 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam Dżygito! Bardzo dziękuję,że zajrzałaś w moje progi. Uśmiechu.
adam sosna Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 trzeba zasłużyć na sen nie spać w dzień :)
Stefan_Rewiński Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie tylko Rzym na wgórzach. Uśmiechu. Nawet w Lesie Księżnej mam siedem wzgórz, fajne, pozdrawiam z doliny, Stefan.
Marlett Opublikowano 7 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 Stefan! Szczęściarzu, dziękuję i serdecznie pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi