Tomasz roman Opublikowano 4 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Płakałem samotny nikt nie nadchodził łzy jakby same opadały na głuche środowisko Nikt już nie patrzył czy to człowiek czy zwierze czy nawet sam Bóg dzień przemijał w strasznym tępie Wierzyłem samotny iż któregoś poranka z wielu tudziejszych wyłoni się siła jakaś moc która wyksztuśi ciszę i stanę się częścią świata nie tak jak do dziś-będąc jego ciężarem niczy na łonie kangurzycy jest jej pachole Któregoś jednak pięknego dni zabiły dzwony weselne w gęstej,czarnej przyszłości rozbłyskła iskra nadzieji dostrzegłem człeka,nazywa się go Aniołem-człek czy nie, bogu równy każde jego słowo było ostatnim-każde skinienie moim I wzleciałem wysoko,tam gdzie już nie byłem sam,tańce i zabawa wieczna... Zrozumiałem,każdy wiele wycierpiał ich twarze osmętniałe choć gościły ksztę uśmiechu dle mnie płakały, widziałem to wzrokiem duszy i pełno mi było przykrości i smutku i wszystkiego prócz radości i dalej tańce i zabawa -i wszystko się kręciło wokół...
zak stanisława Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 łzy mojej samotności budziły głuche środowisko dzień nabierał tempa tępoty zawierzyłem dzwonom nadziei przyszła tylko tyle....
Tomasz roman Opublikowano 4 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Dzięki-myślę że jeszcze go udoskonalę
Tomasz roman Opublikowano 4 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Ale czasem lepiej obszerniej(więcej możliwości)-bogactwo wiersza
M._Krzywak Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 141 badziew w kolekcji opcja: "usuń".
zak stanisława Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. lepiej gdy jest możliwość interpretacji ,tomaszu romanie, zrozum to wreszcie.
Tomasz roman Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. lepiej gdy jest możliwość interpretacji ,tomaszu romanie, zrozum to wreszcie. Rozumiem...
Tomasz roman Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 To mam tak zostawić czy zmienić?
Alicja Red Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 ja bym zmieniła: ''nie tak jak do dzisiaj-będąc jego ciężarem niczy na łonie kangurzycy jest jej pachole'' a tak to b. ładny:) Pozdrawiam:*
zak stanisława Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zmień, zrób miniaturę z sensem, bo masz pomysły, ale jesteś okropnym gadułą. paniał?
Tomasz roman Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 ok! Sprubuję coś zczynić
Tomasz roman Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 ok! Sprubuję coś zczynić
Tomasz roman Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cięzko go tak bardzo skrucić -robię co mogę...
zak stanisława Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 łzy mojej samotności powoli budziły głuche środowisko ni człowiek ni zwierzę nie słyszeli dzień nabierał tempa skarg zawierzyłem dzwonom nadziei i mocy która wykształci ciszę i stanę się częścią świata nie będąc jego ciężarem niczym na łonie kangurzycy jej pachole nadszedł dzień dobroci anielskiej narodził się w dzwonach weselnych człowiek każde jego słowo było ostatnim każde skinienie moim zawierzyłem nadziei i przyszła romanie taki mix. wiem że cieżko skracać ale czasem to potrzebne!
Tomasz roman Opublikowano 6 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 ok,też dobre Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi