Miłka Maj Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Ba, żeby tak znać odpowiedzi na wszystkie nurtujące nas pytania! wśród wielu niewiadomych znajomość wyniku byłaby odmianą niezbędną do wprowadzenia prawidłowych rozwiązań mogę podać setki niewiadomych - dasz ściągę? +++ serdecznie/V.
Piotr_Jasiński Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak tylko ktoś podeśle mi ściągawkę :)) Ale uprzedzam uczciwie że sam spróbuję pierwszy. Żeby potem nie było że niesprawdzone podpowiedzi rozpowszechniam :))))) Dzięki serdeczne i równie serdecznie
zak stanisława Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tylko że teraz jesteśmy mądrzy. Gdy wynik już znany, że tak powiem po szkodzie. Tylko czy szkoda to jest? W moim przypadku nie. Chociaż wcześniejsza znajomość kilku niewiadomych mogłaby znacząco wpłynąć na końcowy wynik. Wiersz nie jest skargą a raczej "rozliczeniem". Ale kręce :))) Pozdrawiam rozumiem twoją pokrętność, ;)))) nie poniosłam szkody, inom się najadła....rozczarowania.
Piotr_Jasiński Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ot właśnie. Można by się było przynajmniej wcześniej przygotować. Zdrówka życzę
Waldemar Talar Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 och ta matematyka -bardzo ciekawy wiersz pozdrawiam dużym plusiskiem Waldemar
Judyt Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Nadal nie podpowiem, ale zdaje się, że jeszcze się załapałam do tej matemtatyki:) ściśle określona odpowiedź 3,7;), skali zapomiałam, pozdr. ciepło
Miłka Maj Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. widzisz, Stasiu, tak to jest z tymi chłopami - najpierw deklaruje, że zapytany odpowiem a jak do konkretów - się wykręca;p
Piotr_Jasiński Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wszak matematyka królową nauk :))) Dzieki i również pozdrawiam
Piotr_Jasiński Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Już na podpowiedzi nie liczę. Nawet Ci co się ofiarowali wcześniej teraz milczą :(( A po za tym czy skala jest ważna ;))) Pozdrawiam również
Judyt Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Już na podpowiedzi nie liczę. Nawet Ci co się ofiarowali wcześniej teraz milczą :(( A po za tym czy skala jest ważna ;))) Pozdrawiam również Chyba nie, mnie z matematyki nie pytaj;) pozdr.ciepło
Piotr_Jasiński Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. widzisz, Stasiu, tak to jest z tymi chłopami - najpierw deklaruje, że zapytany odpowiem a jak do konkretów - się wykręca;p Oj, bez przesady :) Ja odpowiedziałem, choć nieco pokrętnie. Ważne że zostałem zrozumiany ;)))
Judyt Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. widzisz, Stasiu, tak to jest z tymi chłopami - najpierw deklaruje, że zapytany odpowiem a jak do konkretów - się wykręca;p Oj, bez przesady :) Ja odpowiedziałem, choć nieco pokrętnie. Ważne że zostałem zrozumiany ;))) No tak! Szybkość danych przenika jak mgiełka, pozdr.ciepło
Piotr_Jasiński Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Już na podpowiedzi nie liczę. Nawet Ci co się ofiarowali wcześniej teraz milczą :(( A po za tym czy skala jest ważna ;))) Pozdrawiam również Chyba nie, mnie z matematyki nie pytaj;) pozdr.ciepło Mogę przepytać z innych nauk. Co powiesz na fizykę ;))))))))))
Judyt Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chyba nie, mnie z matematyki nie pytaj;) pozdr.ciepło Mogę przepytać z innych nauk. Co powiesz na fizykę ;)))))))))) Stety jestem humanistką, choć fiolkę pamiętam;) pozdr.
Piotr_Jasiński Opublikowano 6 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No to byłby problem. Nie wiedziałbym nawet jakie pytania zadawać. Ale za to ile by było śmiechu. Z pytań oczywiście ;)))
Judyt Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No to byłby problem. Nie wiedziałbym nawet jakie pytania zadawać. Ale za to ile by było śmiechu. Z pytań oczywiście ;))) a zadaj jakieś? wróce nocą;))) albo może się powstrzymać żeby orgowicze nie pospadali z krzeseł, pozdr.
Piotr_Jasiński Opublikowano 6 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Coś wykombinuję ale tak że spadanie z krzeseł to pestka :)))))))
Judyt Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Coś wykombinuję ale tak że spadanie z krzeseł to pestka :))))))) ps.tryk! pestka jabłka czy śliwki?
Piotr_Jasiński Opublikowano 6 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Coś wykombinuję ale tak że spadanie z krzeseł to pestka :))))))) ps.tryk! pestka jabłka czy śliwki? Co najmniej od awokado. Ma chyba ze 3 cm ;))
Judyt Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ps.tryk! pestka jabłka czy śliwki? Co najmniej od awokado. Ma chyba ze 3 cm ;)) i tak wole truskawki;)
Rekomendowane odpowiedzi