Jimmy_Jordan Opublikowano 2 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 staruszek rozchyla ślepia na głos porannej zwierzyny Ucisza drzewo i szepta do strzelby o strzał godziwy Zasiedział się w koronach listowie dębów soczystych jak wściekła mgła pościelowa uśpiło łowieckie zmysły Przeciera zziębnięte czoło strzepuje drapiącą korę wciąż drążąc dal niezgłębioną dostrzega dziewczę zmęczone A zatem to nie sarenka nie jeleń i nie dzik nawet lecz chociaż panna piękniejsza ognia nie odda dziś dziadek Wtem ranny jogging ustaje metą pod pniem myśliwego kobieta ma wielki talent wyboru miejsc za potrzebą
Beenie M Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 czy na pewno oziębłe czoło, myślę, że w tym kontekście, raczej zziębnięte pzdr
M._Krzywak Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 hehehehehe dobre! PS - "dal niewymowną" to bym wymienił
Marlett Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Jimmy! Również zmieniłabym ''niewymowna'' Poza tym dobry wiersz:)) Plusuję i pozdrawiaM.
Jimmy_Jordan Opublikowano 3 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. fenk ju! ;) Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 3 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. trafna uwaga! Już poprawiam! dzięki za wgląd i pozdrawiam Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 3 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No w sumie tu też się przychylę do reform... tylko to już trudniejsza sprawa bo jak pisałem to się same rymy układały dzięki i pozdrawiam Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 3 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kurczę a ja aż pulsuję od tego plusowania! dzięki za wizytę i słoneczka życzę Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 3 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 a może tak jakieś sugestie co do tej dali niewymownej? plissssss
Marlett Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kurczę a ja aż pulsuję od tego plusowania! dzięki za wizytę i słoneczka życzę Jimmy Jimmy! nie zdziw..ię.....się:))))) Uśmiechu.
HAYQ Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 A może tak? ;) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podoba mi się, zgrabnie i z przekąsem :)) Pozdrawiam
Jimmy_Jordan Opublikowano 3 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O i jest rozwiązanie! ;) dzięki HAYQ pozdrawiam Jimmy
monika-s-m Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Jimmy, czy na pewno w pierwszej strofie miało być "szepta"? Co byś powiedział na "szepcze"? Dzięki za uśmiech;)
Jimmy_Jordan Opublikowano 3 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 podejrzewałem, że to nie gramatycznie, aczkolwiek jest do rymu miłego dnia Jimmy
Piotr_Jasiński Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Całość cudnie liryczna a ostatnia wprost zwala z nóg. Takie wiersze mogą postawić na nogi w podły dzień :))) Pozdrawiam
Jimmy_Jordan Opublikowano 3 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Piotrze, takie komentarze również :) taka podła, szarutka niedziela... pozdrawiam i przyjemnego dnia (jak nie dziś to przynajmniej jutro) życzę Jimmy
HAYQ Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To oczywiście Twoja sprawa Jimmy, ale niestety monika-s-m ma rację. Sam się dziwię, że (nie tylko ja) tego nie zauważyłem. Zrobisz oczywiście, jak uważasz, ale warto przemyśleć jakąś zmianę. Skorzystasz, czy nie - spróbowałem. Najwyżej wywalisz. Pozdrawiam.rozchyla ślepia staruszek na głos porannej zwierzyny Ucisza drzewo i mruczy do strzelby o strzał godziwy
Jimmy_Jordan Opublikowano 3 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To oczywiście Twoja sprawa Jimmy, ale niestety monika-s-m ma rację. Sam się dziwię, że (nie tylko ja) tego nie zauważyłem. Zrobisz oczywiście, jak uważasz, ale warto przemyśleć jakąś zmianę. Skorzystasz, czy nie - spróbowałem. Najwyżej wywalisz. Pozdrawiam.rozchyla ślepia staruszek na głos porannej zwierzyny Ucisza drzewo i mruczy do strzelby o strzał godziwy kurcze chciałbym, ale tak mi podpasowało... wiesz jak to jest, tak czy inaczej, dzięki za starania. pozdrawiam Jimmy
Rekomendowane odpowiedzi