Judyt Opublikowano 2 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 tnie policzek rumiany zapisany bez słownie jedna tylko rysa pamiętam jak przypieczętowałam na prześcieradle węglem zarysowana a teraz milczę zbyt samo tny subtelnie pytam czy może dobre drzewo dawać złe owoce albo złe drzewo dobre 25.05./2.06.07r.
adam sosna Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 rumiany zapisany mnie drażni
Judyt Opublikowano 2 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. rumiany zostanie a zapisany to zrobię o tak można się przypatrzeć, pozdr.Adamie i dzięki
Piotr_Jasiński Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może. I jedno i drugie. Wszystko zależy. Pozdrawiam
Judyt Opublikowano 2 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może. I jedno i drugie. Wszystko zależy. Pozdrawiam Zależy od miłości ofiarowanej bądź nie.Pozdrawiam również
jacek_sojan Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 to prześcieradło płonęło, skoro "węglem porysowane"; ale jaki jest kontekst z drzewem ewangelicznym? bo Ewangelie mówią dużo o miłości, ale nie w kontekście łóżka...a jeśli, to jak w kościelnej przysiędze: na dobre i złe; jaki więc wybór, skoro już dokonany? tak sobie rezonuję, w kontekście... J.S
Judyt Opublikowano 2 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Panie Jacku : otóż muszę szybko sprostować, że tutaj nie było kontekstu łóżka, a prześcieradło pisząc miałam na myśli malunek na którym był umieszczony istony obraz węglem zarysowany, a dziękuję serdecznie za ten rezonans, się "trochę"chybiłeś z myślą moją, choć miłość ponad, ps. może jeszcze wyjaśnię bardziej jak przyjdzie pora, pozdrawiam ciepło
Marlett Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Judyt! subtelnie pytam czy może dobre drzewo dawać złe owoce albo złe drzewo dobre ------ Rozważam... Myślę że może wydać. Serdeczności:)
Judyt Opublikowano 3 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)Pozdrawiam ciepło i cieszę się,że się zatrzymałaś ponownie
Rekomendowane odpowiedzi