Judyt Opublikowano 2 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 prześlij faksem aby wstawić naciśnij enter być może otwierają świat w schludnym ubraniu pozostają w pamięci nie zapominają nasączasz myśli choć nie wiesz *taki zwykły 23.03.07r.
Mr.Suicide Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 to co miałem do powiedzenia, to wszystko w W. zaznaczam tylko swoją obecność no i pamiętam :) serdecznie pozdrawiam.
Judyt Opublikowano 2 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za pamięć W już mi uciekło w widzeniu okna tutejszego, ale również pamiętam, pozdr. ciepło
adam sosna Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 enter ma wiele znaczeń (działań) tyle - ile wyśni programista
Judyt Opublikowano 2 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) widzę Adamie,że [enter] Ci przypadł do gustu, a znaczeń wielo(...)kropek, pozdr.ciepło
Oscar Dziki Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może mnie Pan nazwać idealistą, ale mnie się zawsze zdawało, że w wierszu winno być to co ma się do powiedzenia w wierszu. Jeśli tekst nie realizuje myśli, to jej nie realizuje, a to chyba powinno być jego celem. No, ale to mówię ja: idealista.
Judyt Opublikowano 2 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może mnie Pan nazwać idealistą, ale mnie się zawsze zdawało, że w wierszu winno być to co ma się do powiedzenia w wierszu. Jeśli tekst nie realizuje myśli, to jej nie realizuje, a to chyba powinno być jego celem. No, ale to mówię ja: idealista. Oskarze jeśli masz do pogadania z Adamem proszę Cie bardzo, bo trudno nazwać wypowiedź skierowaną do autora, pozdr. ciepło
Oscar Dziki Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może mnie Pan nazwać idealistą, ale mnie się zawsze zdawało, że w wierszu winno być to co ma się do powiedzenia w wierszu. Jeśli tekst nie realizuje myśli, to jej nie realizuje, a to chyba powinno być jego celem. No, ale to mówię ja: idealista. Oskarze jeśli masz do pogadania z Adamem proszę Cie bardzo, bo trudno nazwać wypowiedź skierowaną do autora, pozdr. ciepło Słucham? Pan chyba nie przeczytał tego co napisałem. I jestem Oscarem, a nie Oskarem.
Mr.Suicide Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może mnie Pan nazwać idealistą, ale mnie się zawsze zdawało, że w wierszu winno być to co ma się do powiedzenia w wierszu. Jeśli tekst nie realizuje myśli, to jej nie realizuje, a to chyba powinno być jego celem. No, ale to mówię ja: idealista. poprawiam się- to co miałem do powiedzenia na temat wiersza, powiedziałem w Warsztacie. wystarczy? zresztą to chyba nie do mnie te wyżuty kierowane. a jeśli tak, to nie mam pojęcia z jakiego powodu. autorem wiersza jest przecież Judyt, a nie Mr. Suicide (ja czyli). serdecznie pozdrawiam.
Piotr_Jasiński Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 W Warsztacie rozprawialiśmy o tych co są gdy ich nie ma. Wtedy tylko pozostają w pamięci. Ale zdarza się tak nie ma ich gdy są. Pamięć też się wtedy przydaje. Już pisałem dlaczego lubię twoje wiersze? Pozdrawiam
Marlett Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może mnie Pan nazwać idealistą, ale Judyt! Teraz jesteś ''pan''
Oscar Dziki Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może mnie Pan nazwać idealistą, ale mnie się zawsze zdawało, że w wierszu winno być to co ma się do powiedzenia w wierszu. Jeśli tekst nie realizuje myśli, to jej nie realizuje, a to chyba powinno być jego celem. No, ale to mówię ja: idealista. poprawiam się- to co miałem do powiedzenia na temat wiersza, powiedziałem w Warsztacie. wystarczy? zresztą to chyba nie do mnie te wyżuty kierowane. a jeśli tak, to nie mam pojęcia z jakiego powodu. autorem wiersza jest przecież Judyt, a nie Mr. Suicide (ja czyli). serdecznie pozdrawiam. heh. przepraszam, nastąpiła pomyłka. myślałem że to wykręty autora... czasem tak coś mignie...
Mr.Suicide Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. poprawiam się- to co miałem do powiedzenia na temat wiersza, powiedziałem w Warsztacie. wystarczy? zresztą to chyba nie do mnie te wyżuty kierowane. a jeśli tak, to nie mam pojęcia z jakiego powodu. autorem wiersza jest przecież Judyt, a nie Mr. Suicide (ja czyli). serdecznie pozdrawiam. heh. przepraszam, nastąpiła pomyłka. myślałem że to wykręty autora... czasem tak coś mignie... rozumiem :) pozdrawiam.
Judyt Opublikowano 2 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. po troszku:) pozdr.
Judyt Opublikowano 2 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może mnie Pan nazwać idealistą, ale Judyt! Teraz jesteś ''pan'' Bywa i tak;), dementuję wszystkie pomyłki: To ja jestem autorem Jestem kobietą I dzików oby więcej nie było w tym gaju jakże przemiłym:) w gąszczu czasem można się zgubić, pozdrawiam
Marlett Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. po troszku:) pozdr. ...a czym?
Judyt Opublikowano 2 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak pisałeś Piotrze, dziękuję serdecznie:) Ważne by byli Ci którzy chcą przemykać z nami,a najlepiej gdy pozostaje ten czy ta jedna, gdzie można dzielić życie tutaj na ziemi, pozdrawiam
Judyt Opublikowano 2 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. po troszku:) pozdr. ...a czym? buźkami;)
Rekomendowane odpowiedzi