zak stanisława Opublikowano 31 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 ło matko Lilianno alias romanie dajże spokój orgu by cię brać na poważnie spoważnij choć trochu
Piotr_Jasiński Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 gdzież spocząć gdy w głowie myśli kołacze się tysiąc naświat wypuścić ich mrowie są piękne mogę przysiąc kto zna się podziwiać kto nie zna ignorant laików trza odsiać me wiersze to brylant
Spiro Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Jest to poezja, czy też nie bardzo? Bełkot bez ładu, styl bez finezji i wszyscy gardzą kolejną tyradą. Obsesje rozliczne, wiersze tak długie, aż bierze cholera. Na koniec ślicznie proszę - zostaw numer swojego dilera.
Jimmy_Jordan Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 się podpisuję ale weny nie warto tracić na to, przyjaciele. pozdrawiam Jimmy
zak stanisława Opublikowano 31 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 he, he, kto da więcej? Spiro, Piotrze, fajne wiersze, Jimmy, dzięki roman a ty?
Piotr_Jasiński Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Roman już dał. 15 w 3 godziny :)))))
ula Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 ja dostałam oczopląsu! w wersach rozwleczonych gąszczu wielkiej górze siana stoguubi sunt poeci orgu?
adam sosna Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 niech to ... kląć bardzo lubię kiedy mam w czubie teraz mną a. nie poniewiera znoszę w pokorze jaje i głośno przy tym gdaczę jajo kukułki wygrzewam i gromko wam o tym śpiewam PS ++ za lóslós :):):):):):)
Judyt Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 ło matko nie dawaj spokóju. Tylko nie pierz moich rzeczy, pozdr.
Miłka Maj Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 gwałtu! o rety! znów się zaczyna ty ToMasz wenę big wierszoklety!
HAYQ Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Lilia na - sza za To - ma sza i zarobi, bo na CD-ROMka robi.
zak stanisława Opublikowano 1 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 kochani moi serdeczności wam bo lilianna psikusy robi nam prosta sprawa nie czytajmy spokój sobie z owym dajmy!!!! zalewała bez limitu teraz w warsztat daje kitu zalewajaki praży,jako wąż zagrożony liliann- roman osła-wiony humor wszystkim warzy
Piotr_Jasiński Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 A mi się jednak widzi, że to ni on. W bez limitu odsłon ma zawsze trzycyfrowo przynajmniej z 3 na początku, a tu - 6, 8. Na początku tylko było więcej ale to przez wrażliwość poetycką orgowiczów, których nagła krew zalewała na taki potok arcydzieł :)))
HAYQ Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 A ja podtrzymuję, to, co powiedziałem. ;))) Szkoda, że usunął niektóre wątki - wnioski nasuwały się tam same (te same metody), te same agresywne komentarze, brak samokrytycyzmu, ta sama maniera w pisaniu i te same niemal błędy (w jednym i 2-gim przyp. argumentowane - kopiowaniem) i wiele, wiele innych rzeczy. Tylko po co? :)
zak stanisława Opublikowano 1 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj, HAYQ, właśnie PO TO, dopiął swego, ale co tam mamy swoje towarzystwo, he ehe dzięki !!!!!
Rekomendowane odpowiedzi