Peo niebieska Opublikowano 31 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 pomiędzy słońcem i cieniem pomiędzy nocą i dniem znajdziemy chwilę dla siebie zwaną po prostu - snem na miękkiej poduszce z puchu ułóżmy głowy zmęczone zamknijmy ciężkie powieki wyciszmy mózgi znużone pozwólmy naszemu ciału odprężyć się należycie by jutro znów nam się chciało otworzyć oczy o świcie by podczas tej krótkiej chwili pozyskać siły witalne by jutro w zachwyt wprawiały nasze pomysły genialne pomiędzy słońcem i cieniem pomiędzy nocą i dniem Morfeusz sny nam rozdaje ja również zapadam w sen
Krzysztof Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 czytałem wiele twoich wierszy wszystkie pełne szczerej prostoty i czułości niewątpliwie one tak jak i ten niosą dużo ciepła w twoje życie i być może życia bliskich ci osób więc życzę ci nie poddawać się i nie przestawać pisać właśnie tak jak piszesz być może ty wiesz najlepiej co jest najważniejsze pisz i staraj się z całym sercem wkładać uczucia w słowa pozdrawiam serdecznie
Peo niebieska Opublikowano 2 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Krzysiu bardzo Ci dziękuję. Takie komentarze radują moje serce, bo to właśnie ono jest częścią każdego słowa które przelewam na papier. Pozdrawiam i życzę samych serdeczności... Dorota
Rekomendowane odpowiedzi