MarianKon Opublikowano 30 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 głupia pizdo za to co zrobiłaś mi więcej ręki ci nie podam* jednego odcięli z barierki wymacanej do bólu drugiego z konaru doświadczonego trzeci po prostu palnął sobie w łeb a ja trwam stalą przekory fakt świat na pysk mi się zwalił jednak łez nie będzie za dużo błoto ze zgliszczy policzki by zżarło a ja przed siebie daleko muszę *K. Staszewski-KULT
teraa Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 na pewno jest to wiersz i mimotego że krótki, ciekawy, całkiem sprawnie napisany. subtelnie i w sposób pełny. tresc jest ok, ale przy moim odbiorze zupełnie nie rozumiem cytatu kazika, no chyba ze.... w sumie teraz jakos to odebrałem :)
Magnetowit_R. Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 fajnie bez samoumartwienia w przod daleko nowy etap zwiezle tresciwie. pozdr
M._Krzywak Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Jeżeli patronem jest Kazik, to już słabe być nie może :). Oczywiście to żart, ale zaprezentowane 8 wersów jest bardzo dobrą, rzeczową poezją i to wysoko sobie cenię. Pozdrawiam.
Robert Kmiel Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 „a ja przed siebie daleko muszę” to naj całość mocna i na temat :) dziękuję Kmiel
Rekomendowane odpowiedzi