Tomasz roman Opublikowano 30 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 O wy górski stoki wziąwszy poczęcie z nieba jako opadałe liany ciągłe w dół niegdyś jakby byłyśćie -tylko gleba teraz-zdrowy wasz duch! O wy górskie wzniesienia których nabywałem za młodu jako boga imitowałem czarą jego mocy W cwał wpadałem co górskiej to nocy i z bogiem popijałem miodu! O wy górskie stoki -kędy wasze pobiegły dzieci równiny-nimowlęce ich wypłókłośći gdzi wasz stałe gośći -chmurne jagomości O nad górski wpadam uczty początek cenzony rozbrzmiewają na witrze boży to jest-boży obrządek! lecz i w -mierze! Postokroć ile wołam w nibogłosy tłumię wszelaką-rozbrzmiałą zawieruchę nad ucztą-popijam-i mój włos stokłosy poi się wzruchem! Czymże kres tej -zbrzmiałemj wędrówki nad lubym początkiem ziemi -Już jakby wzgląd mnie mieni -cieplutki!
Niewierny Tomasz Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 hoho się pan rozpisał - czy jakoś tak:/ slow down - relax take it easy;)
HAYQ Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Te same błędy ortograficzne, ten sam patetyczny bezsens i mimo, że brak (nareszcie!), nielogicznych znaków interpunkcyjnych i tak (mimo przebrania) Lilianno Szymochnik będziesz rozpoznawalny/na. Usuwanie postów z komentarzami i wklejanie na nowo - naprawdę nic nie da. Szkoda słów.
Pancolek Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Przyłączam się do Pani Alter Net. Bez przegięć, drogi panie, bez przegięć :/
Rekomendowane odpowiedzi