Miłka Maj Opublikowano 30 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 wierzysz w przyjaźń od pierwszego? przejdę obok jeszcze raz. sprzedamy piasek na pustyni i jacka sąsiadom na głos - bez limitu na górze! chciałoby się żyć najpełniej i najdłużej!* jak dwuletni powstaniec. możemy wypiąć gołą dupę i napisać: zainteresowania - bywanie pasjami na zakrętach ..............................*tekst piosenki Epitafium dla W. Wysockiego - Jacek Kaczmarski
Miłka Maj Opublikowano 30 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 zmieniłam jednak kolejność - bo to początek dywagacji i wynurzeń z/do A. dziękuję wszystkim serdecznie za uwagi warsztatowe http://www.poezja.org/debiuty/viewtopic.php?id=60383#dol
Miłka Maj Opublikowano 30 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ?? a co? d...ę?;p cmok/V.
Miłka Maj Opublikowano 30 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przyjeżdżaj:) stolica czeka-my i wiecznych;p buzi/V.
Spiro Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 o tak. bardzo mi się podoba. i d..a na miejscu. i nie muszę się znów (dzięki za zmianę numeracji) przyznawać do ignorancji w zakresie malarstwa. a stolica czeka /s
pathe Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 jest taki w porządku.nic odkrywczego tutaj nie ma.ale taki właśnie ma być co?:)
Agnes Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 bez żadnego 'ale' puenta mnie poraziła pozdr. a
Olesia Apropos Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 chcę zobaczyć jak wypinacie te tyłki!!
Miłka Maj Opublikowano 31 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przyjdzie i pora na przyznawanie;) a d...a faktycznie na miejscu - sprawdzałam przed chwilą;p dzięki/V.
Miłka Maj Opublikowano 31 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. z tym porządkiem to byłabym ostrożna ale skoro tak go odbierasz - Twoja wola. serdecznie/V.
Miłka Maj Opublikowano 31 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki Agnesku, tak bywa z zakrętami;p pozdr./V.
Miłka Maj Opublikowano 31 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zapraszam na Wolę:)
Luthien_Alcarin Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 dziś sobie buszuje po forum i to pierwszy który mnie ruszył Bardzo dobry wiersz i dodatkowy plus za tak dobre wplecenie jackowego cytatu:) Pozdrawiam ciepło Agata:)
Miłka Maj Opublikowano 1 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki serdeczne:)
Miłka Maj Opublikowano 1 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oddech tylko jeden mogę dodać, bo jazda na bezdechu była;) no widzisz, staram się kochana buzioł/V.
Rekomendowane odpowiedzi