seweryna żuryńska Opublikowano 30 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 teletubisie piersią własną za Bolka Lolka stanę też smerfy przygarnę, będzie ciasno i od krecika łapy precz mnie ich płeć wcale nie przeszkadza nawet jak pomieszana jest mnie wszystko jedno, co w orgazmach czy homo, bi, czy inny giez teczkami walą między oczy kretyństwem napełniąją dzień w ich bajki niech historia wkroczy od moich precz, bo wk... się mnie można okraść, zgwałcić, zdradzić co ludzkie nie jest obce mi ale w me bajki łapy wsadzic o nie!!! mój krzyk protestu grzmi
zak stanisława Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 do czego to doszło, ze nawet bajki muszą mieć adwokatów, ech dobry wiersz i na czasie, pozdr es
Piotr_Jasiński Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 A miś Colabor znaczy Coralgol, a Koziołek Matołek, Zobaczycie jeszcze się dobiorą do Gąski Balbinki i Misia z okienka :(((
HAYQ Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Koziołek Mamłotek, Królewna na prochu i Kaczor Lodant i ColazBORu, Pies Haknaplery, czy Świnka Figi, Chce się? To wszystko łatwo obrzydzić. Tu Miś Bluzgatek, tam Miś ZŁOkienka Babajageja, Zmakowin Panienka, Jaś-skinmiałgosia, królewna zleszka komu dziś wkopać - orzeł, czy reszka? Brzechwa nie pasi, Tuwim... wiadomo, więc Andersena też dzieła spalić, za pedofilię, za to, że homo, dokopać, dopiec, utłuc, dowalić!
seweryna żuryńska Opublikowano 30 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 HAYQ....:) ja w zachwyceniu:) pozdrówka ślę... miłośnikom piaskownicy seweryna
HAYQ Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To ja w zachwyceniu, a to był tylko hołd :)) - niskie ukłony za wiersz
Stefan_Rewiński Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Przyłączam się do protestu oraz kłaniam się, oraz zapraszam na POP bardzo, oraz pozdrawiam, Stefan.
seweryna żuryńska Opublikowano 1 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Drogi Stefanie! jakżeż kusi mnie obaczenie Was aż ślinka...do pięt ale niestety zawsze jest jakieś ale moje więzi mnie skutecznie jeśli się odważę, jeśli nie zabraknie mi hartu i śmiałości spojrzenia, to może na 1 dzień nie obiecuję ale za dobre słowo z serca dziękuję i pozdrawiam serdecznie seweryna
Rekomendowane odpowiedzi