Tali Maciej Opublikowano 29 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 http://www.pzg.pl/news.php?id=536 zapraszam serdecznie
Jimmy_Jordan Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 i Tali Maciej coś tam zwojował, siakiś medal? czy może w roli patrona? pozdrawiam Jimmy
Tali Maciej Opublikowano 29 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 zawody dopiero w sobotę więc jeszcze nic nie zwojowałem(-: miałem kończyć przygodę ze sportem rok temu, alczkolwiek ciężko mi się rozstać z magnezją zmęczeniem i bólem stawów(-: pozdrawiam
Jimmy_Jordan Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo to oryginalne jak na poetę. Można wierszy tony pisać o zakwasach... ;) życzę powodzenia Jimmy
Piotr_Płoszaj Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 gimnastyka - układ ze wstążką, hmm... to coś dla mnie ;))
Stefan_Rewiński Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Go Macieju, trzymam kciuki i tp.
Tali Maciej Opublikowano 3 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 dwa medale w finałach(-: ćwiczenia na koniu z łękami BRĄZ a w ćwiczeniach na skoku SREBRO i znów powstaje dylemat czy trenować dalej :-/ pozdrawiam i dziękuję za wsparcie
Rekomendowane odpowiedzi