adam sosna Opublikowano 26 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Dzwony biją sąsiada Maciek wciąż szuka deski o szczęściu opowiada mąż wiagro-niebieski Grześ wiezie przez wieś worek baba na wóz skoczyła z szyjką butelki korek kombinacja niemiła dobro samo zło ze złem do raju idzie Adam powiedzenia nie znałem więc się na nie nie zgadzam kura darmo zagdacze kogut wieczorem pieje świat widziany inaczej przez śniegową zawieję raz, dwa, trzy dzisiaj umrzesz ty Adam Sosna (2007.02.15)
Anna Siedem Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Fajna ta wyliczanka, w moim stylu, więc bliska. A najpiękniejsza zwrotka: "kura darmo zagdacze kogut wieczorem pieje świat widziany inaczej przez śniegową zawieję" Wprawdzie mamy lato, ale każdy czas jest dobry, aby myśleć o śmierci, tak sądzę. Pozdrowionka z ełckiego zakątka
adam sosna Opublikowano 26 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Anna Siedem to i jeziora duże, średnie i małe i na nich żagle białe eh pięknie pozdrowienia
Anna Siedem Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Ale mi się chce w góry, bo nie widzę ich na co dzień... eh, przewrotna ludzka natura
Sylwester_Lasota Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Adamie, potrafisz zachwycić! tak się złożyło, że czytałem ten wiersz stojąc, no i... usiadłem. co ja tu się będę rozpisywał, dla mnie, to jest świetny pomysł po mistrzowsku wykonany. kłaniam się do samej ziemi i pozdrawiam serdecznie.
adam sosna Opublikowano 26 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Sylwester Lasota dzięki za pochwałę pomysłu pochwała za wykonanie? - to chyba uprzejmość ale dzięki serdeczne :)
adam sosna Opublikowano 26 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Anna Siedem wszędzie dobrze gdzie jesteśmy jak nas nie ma - bardzo źle (:) - znak oznacza uśmiech przez łzy
Marlett Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Adam! Mieszasz powiedzonka i wierszyki - dobrze. raz, dwa, trzy dzisiaj umrzesz ty Jeśli to zabawa - niestraszno. Radości.
Antoni Slawbicki Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 e tam, dziś mi się nic nie podoba
adam sosna Opublikowano 26 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Marlett trzeba się uśmiechnąć
M._Krzywak Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 "Strachy na Lachy" by to mogły zagrać. I to wcale nie jest ujemna opinia :) Pozdrawiam.
adam sosna Opublikowano 26 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 M. Krzywak jak potrzebują - niech grają ostro :)
PannaBeata Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Lubię strachy na lachy, może dlatego, że znam siostrzeńca Grabarza:) miły wujaszek śpiewa im do obiadów:) wiersz ciekawy tylko nie umieram jeszcze. Muszę trochę się popsocić na tym forumie:)
Marlett Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Adam! Dawka dobrego humoru jest kontrreakcją na strach. Dlatego mogłeś spokojnie napisać; raz, dwa, trzy dzisiaj umrzesz ty Czekam na następne. Uśmiechu:))))
Jacek_Suchowicz Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 a wyliczaj wyliczaj! gęś czasami zagęga indyk się rozindorzy choć z człeka niedołęga może jeszcze pożyć pozdrawiam Jacek
adam sosna Opublikowano 27 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 PannaBeata właściwe podejście :):):):):):)
Rekomendowane odpowiedzi