kyo Opublikowano 25 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 północ, strefa lokalnych wiatrów, kilkusekundowe gody komarów – miasto wciska się w gardło. opowiedz mi o nim raz jeszcze; o słodzie choćby, jak piliśmy razem wino, i o tym, że urodziłem się popołudniu, jak długo leżałaś w szpitalu. tak wyszło, wiem, nigdy o tym nie mówiłaś, ale już widać. miasto, obudź się z piasku i kawy, budź. zawsze wiesz jak się czuję, gdy przejeżdżam nad kanałem, z ulgą. a jednak, tu jest kontynent; ktoś dzwoni, telefon przekierowuje – mam się dobrze, może dziś się ochłodzi.
M._Krzywak Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Ciężko znaleźć tutaj dobry wiersz - a tu proszę, niespodzianka :) Na tak, rzecz jasna. Pozdrawiam.
kyo Opublikowano 25 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;)
Antoni Leszczyc Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Wiersz ma ładne tempo i udaną narrację, stąd też wrażenia pozytywne.
Jimmy_Jordan Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Tak miasto wciska się wszędzie, nawet w kotekście godów komarów... nie rozumiem jednak: " o słodzie choćby" co to takiego słod? (i bum wyszło moje laictwo) pozdrawiam Jimmy
kyo Opublikowano 26 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dlaczego?;(
Górówka Meduza Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 po prostu tym razem nie rozpierdala mnie wiesz mam ciągle w głowie cykl miasto
kyo Opublikowano 26 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. aha, rozumkuję, ale ten nie miał rozpierdlać;) ze wzgl. na tematykę itd. dzięki :)
Górówka Meduza Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To znaczy, że wiersz jest dobry :) Dobre wino też nie uderza tak do głowy jak tani trunek, dobrej muzyki trzeba kilkakrotnie wysłuchać, zanim ogarnie się (i to jako tako) jej piękno. Owszem, przeboje wpadają do ucha od razu, ale też zaraz wylatują drugim. Pozdrawiam. prawda wygraliście
kyo Opublikowano 26 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To znaczy, że wiersz jest dobry :) Dobre wino też nie uderza tak do głowy jak tani trunek, dobrej muzyki trzeba kilkakrotnie wysłuchać, zanim ogarnie się (i to jako tako) jej piękno. Owszem, przeboje wpadają do ucha od razu, ale też zaraz wylatują drugim. Pozdrawiam. prawda wygraliście ja to się bardziej cieszę z tego cyklu, bo ważniejszy jest dla mnie, za to dzięx, raz jeszcze:)
Górówka Meduza Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 spoko kasuję wierszyki i nie przeszkadzam w zabawie
Górówka Meduza Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie uraził wyszło jak wyszło wszystko wisi na forum wy mieliście przednią zabawę ja sie czegoś tam nauczyłam to chyba tyle ps. cykl miast skopiowałam sobie to jedyny wiersz który miałam w ulubionych
Górówka Meduza Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie ciągnijmy już tego „całość” wie jak jest z ciekawości nie pisałam wcześniej te dwa ostatnie wiersze były tak całkiem do dupy?
kyo Opublikowano 26 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie ciągnijmy już tego „całość” wie jak jest z ciekawości nie pisałam wcześniej te dwa ostatnie wiersze były tak całkiem do dupy? a gdzie się górówka wyprowadza? co jest?
Górówka Meduza Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie wyprowadzam się :) będę was czytać. teraz muszę uciekać. kolega ma mi pomóc rozrusznik wymienić w samochodzie. na pewno wrócę we wtorek. byłabym wdzięczna jakbyście napisali czy te dwa ostatnie wiersze to już takie kompletne grafomaństwo, całkiem dno, dno, najgorsze jakie tylko może być. chciałabym jednak pisać do przysłowiowego "pamiętnika" to taka fanaberia na wyjeździe (wiecie o mnie wszsytko;)) i żeby to miało ręcę i nogi, bo jak narazie to dupa blada. nie mam zielonego pojęcia o tym. to tyle pozdrawiam wszystkich
Ewa_K. Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 mama się ucieszy ja się już ucieszyłam dobry, może nawet bardzo dobry
kyo Opublikowano 26 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czy ja wiem? mama narzeka;)
zak stanisława Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czy ja wiem? mama narzeka;) jak każda mama....wymagająca, mnie sie podoba pozdrawiam kyo,es
Espena_Sway Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Jasiu, dawno nie czytaŁam niczego Twojego. tym razem wiersz na poziomie, jak najbardziej na tak :). i zabieram do ula :P pozdrawiam Karolina :)
Rekomendowane odpowiedzi