Sabcia Opublikowano 24 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 hej towarzycho, jestem tu nowa wołają na mnie Sabcia poznałam już kilku gostków z tej wiochy smutas schizol albo komuch i politykier na razie tych trzech bo byli na górze i odpisali mi coś niecoś ale jakoś tak pokrętnie i wykrętnie ja ich rozkręcę taka ze mnie dziewucha tak se siedzę i myslę czy jestem wariatką a może poetką czy poeci to wariaci czy wariaci to poeci taka mnie zagadka naszła że hej góry góry nabazgrałam wierszydło co któras paniusia nazwała że horrror br ale mój ojciec na prawdę nie jest taki zły tylko gorszy hehehe mieszkam teraz w internacie z dwoma głupimi babami ( kłamię że są glupie ) ale czy są babami tyż nie dam sobie łba obciąć
Górówka Meduza Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 alesz zkond witamy witamy świetnie pani pasóje do naszego towaszystwa
Olesia Apropos Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 joł joł za je biś cie a twój wierszyk jest w *** dechę! serio! no i to, że - jak napisałaś - masz 15 lat,to już w ogóle.... skąd się bierze taki talent w tym wieku? słuchaj, spotkajmy się pod blokiem, pogadamy, zapalimy blanta, jointa, skręta czy jak to się tam u was nazywa - będzie wporzo! jesteś super, witamy!!
M._Krzywak Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Jezdeś git, dziołcha, elo, elo...
Piotr_Jasiński Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 fFitHaj serdeeeecznIe njefffyBNieE potshOoOyesh SIem Thoo jaq u SjEBeee thylLllQO gwashySz za słAbo jdeeoTraNslator Jeest tHhe BeSth :)))))))))))))))) Przypomniał mi się wątek ot i anki ;)
Górówka Meduza Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmmm ;) co myslałaś dzie wuszko że jesteś niezastąpiona. nie ma tak, młode pokolenie prze, a stare gołą piersią broni Matki Ojczyzny!
Miłka Maj Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak:)
Jimmy_Jordan Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 faaaaaaaaaaaaaajnie ;) może jakieś pikantne szczegóły...
Karol_Andrzejewski Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 jakiś czas temu byłem świadkiem takiej scenki nieopodal mojego bloku: młody człowiek lat nastu siedzący na piaskownicy tak oto powitał białogłowę: "hej, ziomala, zapodam ci w du....la" na co rzeczona białogłowa zaniosła się wstydliwym chichotem. To dowód na to, że duch poezji w narodzie nie ginie. :)
Miłka Maj Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czy ja ci mówiłam kiedykolwiek, że cię uwielbiam?;)
Pancolek Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Parę lat temu stuknęła mi piętnastka, ale nie pamiętam, żeby w głowie mi było pisanie o rzyganiu mojego tatusia na obrus. W kolejnym wierszu możesz napisać jak to pierwszy raz rzuciłaś w koleżankę jointem i będzie lusssss...
Karol_Andrzejewski Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czy ja ci mówiłam kiedykolwiek, że cię uwielbiam?;)
Miłka Maj Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie uwierzę jak nie zobaczę;p
Espena_Sway Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 siema ziomalko :P jo w Twoim wieku na poezyji sie nie znałach nawet żech nie czytaŁa, ale gryfnie wiedzieć że inne dzioŁchy tak wczas zaczynają :) powodzenia!
piewca prawdy Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 " czy poeci to wariaci? hej towarzycho, jestem tu nowa wołają na mnie Sabcia poznałam już kilku gostków z tej wiochy smutas schizol albo komuch i politykier na razie tych trzech bo byli na górze i odpisali mi coś niecoś ale jakoś tak pokrętnie i wykrętnie ja ich rozkręcę taka ze mnie dziewucha tak se siedzę i myslę czy jestem wariatką a może poetką czy poeci to wariaci czy wariaci to poeci taka mnie zagadka naszła że hej góry góry nabazgrałam wierszydło co któras paniusia nazwała że horrror br ale mój ojciec na prawdę nie jest taki zły tylko gorszy hehehe mieszkam teraz w internacie z dwoma głupimi babami ( kłamię że są glupie ) ale czy są babami tyż nie dam sobie łba obciąć Dnia: Wczoraj 21:04:06, napisał(a): Sabcia Czytelnik" piotrek, nie udawaj.
Sabcia Opublikowano 25 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. superacho OleOle talent się bierze z macicy ale nie pytaj matuli czy mojej na randki z kolo mojej płci nie chadzam aha i od tabletek i zielska mnie odrzuca generalnie jestem abstynentką dziewicą osiedlową ale miło że miło wy tu chyba wszyscy przez dwudziechą, co? bo wierszyki takie młodziezowe pokręcone jak włosy mojej sasiadki malo zrozumiałe ale chyba o to chodzi nas nie czają to i nasze pisanie nie do czajenie, co? czytałam troche twojej paplaniny muisz mieć porabane zycie skoro tak piszesz porąbanie taki styl rozumiem spadam
M._Krzywak Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. superacho OleOle talent się bierze z macicy ale nie pytaj matuli czy mojej na randki z kolo mojej płci nie chadzam aha i od tabletek i zielska mnie odrzuca generalnie jestem abstynentką dziewicą osiedlową ale miło że miło wy tu chyba wszyscy przez dwudziechą, co? bo wierszyki takie młodziezowe pokręcone jak włosy mojej sasiadki malo zrozumiałe ale chyba o to chodzi nas nie czają to i nasze pisanie nie do czajenie, co? czytałam troche twojej paplaniny muisz mieć porabane zycie skoro tak piszesz porąbanie taki styl rozumiem spadam Zachowuj się, dziecko, albo idź przypudrować nosek. Psik!
Sabcia Opublikowano 25 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 na zdrowie! przeziębiłeś się kolo poproś mamusię o syropek co ci nie pasi człeku? noska nie pudruję ale masz pomysły niech cię metro wciągnie
Rekomendowane odpowiedzi