Reni Her Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 źle mnie zrozumiałeś wszystko mi się podoba a puenta w szczególności, a podpowiedzieć nie mogę, bo ty pytaniem na pytanie...;)))))))))
zak stanisława Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 rozjaśniłeś, jest więc wstęp odpowiedz narodzi się ....;))) spoko. gdy dojrzejemy do niej póki co czekajmy...cierpliwość najsmaczniejsze rodzi owoce/
Judyt Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :P Ładnie napisała Stanisława: cierpliwość rodzi owoce. najsmaczniejsze truskawki;) Oby, Pozdr.
Piotr_Jasiński Opublikowano 24 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No trudno. Ale nic to. Poczekam na owoce. A że truskawki lubię :))) Ciepło również
Piotr_Jasiński Opublikowano 24 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A to cieszę się tym bardziej :))) Pozdrawiam
Piotr_Jasiński Opublikowano 24 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Teraz takie słoneczko, że szybko się dojrzewa :))) Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi