Miłka Maj Opublikowano 22 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 wymienię na sprawniejszy model Anioła Stróża - ta gapa nie potrafi mnie upilnować!
Jacek_Suchowicz Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 jak się sama nie upilnujesz to i stróż nie pomoże!
Miłka Maj Opublikowano 22 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 A jak mam się łapać przy potknięciach? Już nie mogę się przewracać!
Miłka Maj Opublikowano 22 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no i masz, pozbawiłaś mnie resztek złudzeń - potfur;)
Spiro Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 a jakie sprawności musi mieć taki anioł? harcerzem nie byłem, to nie znam się...
Miłka Maj Opublikowano 22 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmmm, jakby citu, sama znam osobiście kilka takich sztuk;p
Miłka Maj Opublikowano 22 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przede wszystkim ma się mnie trzymać jak cień, co by łapał zanim wyrżnę jak długa - a ten teraźniejszy ostatnio unieruchomił mnie na siłę, bo mu się zachciało odpoczynku:(
Miłka Maj Opublikowano 22 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiesz uszko, chyba masz rację - powinien być: -silny -odważny -kochać bezgranicznie swoją panią -łasić się, kiedy potrzeba i zawsze merdać ogonem na widok właścicielki jak Psies;p Ty to masz głowę!
Jerzy Rybak Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiesz uszko, chyba masz rację - powinien być: -silny -odważny -kochać bezgranicznie swoją panią -łasić się, kiedy potrzeba i zawsze merdać ogonem na widok właścicielki jak Psies;p Ty to masz głowę! to może ja. do szczęścia potrzebuję wanny dwa razy dziennie i trochę snickersów.
Stefan_Rewiński Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Taki gapa-to Anioł!
Miłka Maj Opublikowano 22 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wannę jeszcze bym przeżyła ale snickersy - hmmm, duża inwestycja;p
Jerzy Rybak Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wannę jeszcze bym przeżyła ale snickersy - hmmm, duża inwestycja;p niby tak, ale zostałem przebadany - tak więc masz pewność że: - jestem wierny jak pies - nie sikam na krzaki, drzewa, kwiatki, etc. - nie chrapię - nie odwracam się tyłkiem z pilotem w ręku przed 23 - jestem naturalny i organiczny - nie zawieram pestycydów - jestem wolny od miesięcznych opłat - toleruję papieros(Y) [przed i po] - i... wymieniać dalej?
jacek_sojan Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 jak to dobrze, że jest Anioł Stróż, bo jest na kogo zwalać...wszyscy mamy i swojego Anioła Stróża i demona, raz idziemy za jednym raz za drugim, czasami tylko z ciekawości, a wiadomo, co to za droga; J.S
Jerzy Rybak Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 - nie mlaskam przy jedzeniu - regularnie czyszczę uszy - lubię muzykę, którą Ty lubisz - moim hobby jest polerowanie butów (koniecznie cudzych) - raz w tygodniu daję się wyciągnąć do kina tudzież do knajpy - potrafię żyć bez komputera (= Ty masz dostęp, kiedy chcesz) - umiem wyprowadzać dzieci na spacer - nie śpiewam przy goleniu - potrafię całkiem niezłą kawę zrobić, jeśli się postaram - nie toczę piany z ust - jeśli czwartą noc z rzędu budzisz mnie o 3, bo np. masz koszmary, albo chcesz JUŻ powiedzieć jak bardzo mnie uwielbiasz - potrafię wiele wybaczyć
Miłka Maj Opublikowano 22 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 A umiesz obsługiwać te żywiołowe, wyjątkowo niepokorne, emocjonalnie niedojrzałe i zachłanne na życie? I koniecznie jakieś remedium na cierpienia duchowe i fizyczne;p
Jerzy Rybak Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja wszystko umiem.
Gość Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czyżby to o mnie;)
Miłka Maj Opublikowano 23 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja wszystko umiem. nie wątpię. tylko czy aby na pewno wiesz, co chcesz uczynić?
Miłka Maj Opublikowano 23 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. co prawda te bez limitów były limitowane ale jak widać na załączonym - trochę ich jest:)
Rekomendowane odpowiedzi