egzegeta Opublikowano 20 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 na czole pięciolinia a nuta serca dominuje20 maja 2007 1
Niewierny Tomasz Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 Ładne. Jeszcze klucz wiolinowy by się przydał do tego serca;) Pozdrawiam
Mr.Suicide Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 muzyk w całkow(it)ej swej okazałości i to jeszcze piszący z miłości czy dla swojej miłości :) tak mi się jakoś skojarzyło. ładna miniaturka.mnie się podoba. pozdrawiam.
egzegeta Opublikowano 20 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a wiesz Tomku,że o tym myślałem ale nic nie wymyśliłem i dobrze krótsze lepsze:) Dziekuję i pozdrowionka
egzegeta Opublikowano 20 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chwileczke Ty o miniaturce czy o mnie:) jeśli już to w obecnym czasie tylko meloman a co do miniaturki to zastanawiam się czy drugi wers od "a" nie zacząć. Wtedy inny kontekst dziekuje Ci pozdrawiam
Mr.Suicide Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chwileczke Ty o miniaturce czy o mnie:) jeśli już to w obecnym czasie tylko meloman a co do miniaturki to zastanawiam się czy drugi wers od "a" nie zacząć. Wtedy inny kontekst dziekuje Ci pozdrawiam przecież nie można utożsamiać Autora z peelem ;p to o miniaturce mi się tak pomyślało. proszę bardzo, pozdrawiam.
egzegeta Opublikowano 20 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. aaaaa to przepraszam:) choć w tym wypadku od peela wcale się nie odżegnuję Pozdrówka
Marlett Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 Egzegeto! na czole pięciolinia i nuta serca dominuje Dla mnie ta wersja jest świetna. Zawiera wszystko i więcej nie trzeba.. Pozdrawiam i radości życzę.
Tomasz H Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 klucz basowy oddaje ciężar codziennego życia jestem za drugą wersją ładny wiersz pozdrawiam:)
egzegeta Opublikowano 20 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marlettko bo ta pierwsza, to iście kobieca,dojrzała znacznie;)
egzegeta Opublikowano 20 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tomaszu druga wersja podchodzi pod faceta a ten klucz basowy - masz rację - ciężar życia zgina plecy i wtedy nuta serca wypada dosłownie-sercowo;) bo w pierwszej wersji "kobiecej" można interpretować, że choć pięciolinia wyraźna, to perfumy dominują:) Dzięki Ci
Jimmy_Jordan Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 Na plecach klucz basowy - to chyba nie garb co ?? dobry koncept, możnaby z tego wiersz zrobić pozdrawiam Jimmy
egzegeta Opublikowano 20 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. właśnie dlatego ta druga wersja mi nie leży Ten klucz zbyt basowy, ciężki i...jak zauważyłeś, garbaty:) Rzeczywiście takie stylizowane C: - prawie jak garb Ale pomyślimy nad wierszem;)) Dziekuję serdecznie
egzegeta Opublikowano 20 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kalino to jest to zakręcenie, którego mi brakuje. Moze dlatego, ze podobno jestem zbyt prostolinijny. To tak , jak umiejetność improwizacji ktoś może perfekcyjnie grać z nut, ale gdy miałby improwizować na zadany temat, to raczej kiepsko. Dziękuję Ci stokrotnie
zak stanisława Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 na czole pięciolinia i nuta serca dominuje * tak dominacja może byc różnego rodzaju,uważam że ten zapis jest super!!! jak i cała mimia.. radosnego dnia! ES
egzegeta Opublikowano 21 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stasiu dziękuję Ci za wsparcie bo Kalina wczoraj tak mi zamąciła, że do dziś mam mętnie; właśnie chodzi mi o tę dominację dlatego proszę Cię - jeśli można - i jeśli tu jeszcze zajrzysz czy zostawić "i" czy wstawić "a" bo to różne znaczenie. Które Twoim zdaniem ciekawsze? Bo ja skłąniam się do "a" Z góry serdeczne Dzięki
Piotr_Jasiński Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Przeczytałem. Poszedłem do lustra i stwierdziłem że u mnie na razie tylko trzy linie się rysują. Ale wszystko przede mną :))) A linia serca u mnie zawsze dominuje. Ciekawy pomysł, przypadł mi do gustu. Pozdrawiam
egzegeta Opublikowano 21 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no i fajnie:)) ale trójlinii to nie znam, chyba że ... Pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 na czole pięciolinia i nuta serca dominuje * na czole pięciolinia a nuta serca dominuje( dominantem) uważam ze ... cholera i dałeś mi bobu więc: na czole pięciolinia a nuta w sercu dominuje wtedy- a- pasowałoby...... ech, niby literka-a-, lub -i- a tyle zmienia.... pozdrawiam ciepło Egzegeto!
Judyt Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 ja bym sugerowała nuta serc.. pozdr. ciepło
Rekomendowane odpowiedzi