zak stanisława Opublikowano 21 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a nie za? każdy lubi za-szczyty, a ten inny szczyt, sosno nie dla cię????he he 3maj sie zdrowo!
zak stanisława Opublikowano 21 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Alleno,miło że zajrzałaś- słoneczka Nataszo, babskie sprawy do odczytania tylko dla bab? ech ci mężczyzni;)))) miłego dnia
Marlett Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marrlett, reszta jest milczeniem...he he dzięki miłego dnia.... Tak, na szczycie trudo się utrzymać, ale za szczytami można cos odnaleźć.. Zdrówka!
zak stanisława Opublikowano 21 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 można Marlett, następne szczyty...;))) serdecznosci
Stefan_Rewiński Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bo my, pomiędzy szczytami, lubimy błonie.
zak stanisława Opublikowano 21 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Stef, słyszałeś????nie na błoniach!!!! he he ale prawdę mówiąc nie dałabym do kuchni, bo jeszcze jakąś cykutę zgutują.... cmokes nataszo pozdrawiam
PannaBeata Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 darowałam siebie człowiekowi doprowadził do granic wytrzymałości i szczęścia w bólu zmagania przetrwania razem szczyt chamstwa sama Tak sobie napisałam dla siebie. Oczywiście moja wersja to nie żadna poprawka oryginału tylko tak dla siebie, bo mi się spodobało:) pozdrówki
Judyt Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przez całe zycie, oby było długie i sprawne.... dzięki kochanie, miłego dnia!!!! poczułam się jakbym dostała uścisk od swojej babci;),oczywiście nie obrażając Stanisławo, bardzo miło, pozdrawiam, może tym razem samo pozdr. bo duszno za oknem
zak stanisława Opublikowano 22 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 no może nie aż tak ale ściskam cię mocno, he he
Marlett Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Raczej nie dla mnie. Gratuluję za i po. Słońca!
zak stanisława Opublikowano 22 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Marlett, ale takie jest życie, na jednym się nie kończy.....ciągle zdobywamy.... PannoBeato, miło ze wpadłaś miłego dnia! Obu paniom
Judyt Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :):)to dzięki ojej fajnie;):P pozdr.
zak stanisława Opublikowano 23 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. darowałam siebie doprowadził do granic wytrzymałości i szczęścia w bólu zmagania się przetrwali osiągając szczyt! może tak?
PannaBeata Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Przyznaję bardziej podoba mi się Pani wersja. Jest optymistyczna:) Spróbuję osiagnąć ten szczyt. Praca i jeszcze raz praca. Szkoda, że nie ma elewatora:) Pozdrawiam bardzo serdecznie!
Rekomendowane odpowiedzi