Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• W ślimaczym tempie  śliski ślimaczek. Jeszcze zapewne nie raz zobaczysz   W ślimaczym tempie  śliski ślimaczek. już się rozmnożył pośród rabatek   i na nic widły  gdy jest ślimaczek ślimaczka lubi oj każdy ptaszek   z wyjątkiem ptaszków tych niesłychanych  co łażą sobie ze swoim panem :)  
    • @Leszczym     ? - !!!!   Objaśniam według moich lotów myśleniowych: Najpierw Cię zapytałam, potem zapauzowałam (by złapać oddech) i Ci nawrzeszczałam. Objaśnienie, które jest jednym z wielu dla niej (odbiorcy): "Jakąś głupią nic nie wie, nierozumne jakieś stworzenie i do tego jeszcze się awanturuje"   Bo wydaje mi się, że "dyskusyjne imperatywy" ma każdy swoje własne; Zasady, nakazy i ich słuszność ukłonić się muszą wolności poglądów i zadania

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

.
    • W ślimaczym tempie  śliski ślimaczek, oślinił grządkę  i zjadł sałatę.   W ślimaczym tempie  śliski ślimaczek, przepełz na przełaj  w kwietne rabaty.   W ślimaczym tempie  śliski ślimaczek, oblizał wąsa, a tam kabaczek!   W ślimaczym tempie  śliski ślimaczek... Wyjęłam widły  - już go nie zobaczę!        
    • Jestem w niewątpliwej kropce, no bo jak mam odpowiedzieć na dyskusyjne imperatywy myślnikiem i znakiem zapytania?   Warszawa – Stegny, 16.04.2025r.
    • Tyle kaloszy, a które wybrać? Dziś każda para w swoim kolorze. Te na obcasie, tu guma sztywna, tamte szerokie - łatwo założę.   Wybór olbrzymi pod każde gusta, wszystkie o jednym nas zapewniają; mimo poglądów, najgłupszych ustaw, one przenigdy nie przemakają!   A ja was proszę tylko o jedno,  słuchać zapewnień już nie mam siły, przyjrzeć się bacznie oraz rzetelnie i wybrać takie by nam służyły!
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...