Krzysztof Opublikowano 18 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 z twoich ledwo widocznych słów czuję jakiś chłód jakby nawet słowa chciały odejść nie mówisz wprost ale czuję mgłę na twoich dłoniach jej wilgoć przenika oczy które widzą jak każdym gestem krzyczysz pragniesz powiedzieć o sobie lecz milczysz nie nie godzę się z twoim wyborem dłonie nie mogą poddać się mgle nie po to są żywe
bajka-bajka Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 z twoich ledwo widocznych słów czułem jakiś chłód jakby nawet słowa chciały odejść nie mówiłaś wprost ale czułem mgłę na twoich dłoniach jej wilgoć przenika me oczy które widzą krzyk i pragnienie choć milczysz nie, nie godzę się z twoim wyborem dłonie nie mogą się poddać mgle nie po to są żywe nie po to ////////////////////////////////////// taka moja mala, ale nie sugeruj sie zbytnio.....ciekawy opis bolu, czyzby ktos "lapal ostatni autobus"?.......serdecznie pozdrawiam ;)
Krzysztof Opublikowano 18 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. coś chętnie wezmę z twoich sugestii ;). "lapal ostatni autobus"? - zbyt żartobliwe jak na decyzję o śmierci.. pozdrawiam ciepło i sucho ;)
Krzysztof Opublikowano 18 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 dziękuję przede wszystkim, twój komentarz pomógł trochę zobaczyć ze strony na utwór i coś bezpośrednio zmienić ;) pozdrawiam
bajka-bajka Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 przepraszam, jesli urazilam, nie chcialam po prostu wypowiadac tak bolesnego slowa.....przykro mi....
Krzysztof Opublikowano 18 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie uraziłaś, poprostu trochę skonkretyzowałem, bo moim zdaniem taka rzecz jak samobójstwo nie może być niczym innym, jak tylko samobójstwem. Tu się umiera, zniweczony zimny trup, koniec życia i tylko, i oczywiście nie ratuje samobójstwo od bólu..
Judyt Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 "nie mówisz wprost ale czuję mgłę na twoich dłoniach" dla mnie ten fragm. jest bardzo dobry, tematycznie również, tylko nie jestem przekonana do tytułu i do powtórzenia w puencie, 'nie odchodź' czy w bólu? raczej w nieprzeniknionym żalu, takie odczucia, pozdr.ciepło
Krzysztof Opublikowano 19 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. też nie jestem przekonany, co do powtórzenia :) tytuł też nie jest ostateczny, myślę, i coś nie mogę wymyśleć nic :) dzięki za wpadnięcie jeśli jeszcze coś będzie, mile widziana jesteś ;) pozdrawiam
Judyt Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. też nie jestem przekonany, co do powtórzenia :) tytuł też nie jest ostateczny, myślę, i coś nie mogę wymyśleć nic :) dzięki za wpadnięcie jeśli jeszcze coś będzie, mile widziana jesteś ;) pozdrawiam Dziękuję bardzo mi miło, również zapraszam do siebie, ps. pomyślunku;) pozdr.ciepło
Krzysztof Opublikowano 19 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. też nie jestem przekonany, co do powtórzenia :) tytuł też nie jest ostateczny, myślę, i coś nie mogę wymyśleć nic :) dzięki za wpadnięcie jeśli jeszcze coś będzie, mile widziana jesteś ;) pozdrawiam Dziękuję bardzo mi miło, również zapraszam do siebie, ps. pomyślunku;) pozdr.ciepło byłem już u ciebie, ale jakoś wciąż się nie zmuszę na komentarz :D serdecznie pozdrawiam ;)
Judyt Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję bardzo mi miło, również zapraszam do siebie, ps. pomyślunku;) pozdr.ciepło byłem już u ciebie, ale jakoś wciąż się nie zmuszę na komentarz :D serdecznie pozdrawiam ;) nie zmuszaj się zatem, ale miło jak zajrzałeś, pozdr.ciepło
Krzysztof Opublikowano 20 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. byłem już u ciebie, ale jakoś wciąż się nie zmuszę na komentarz :D serdecznie pozdrawiam ;) nie zmuszaj się zatem, ale miło jak zajrzałeś, pozdr.ciepło a jednak, może się uda ;)
Judyt Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 jeśli tak, będę się cieszyła, pozdr.ciepło
Krzysztof Opublikowano 21 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. postaram się :)
Judyt Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. postaram się :) dziękuję:)
Rekomendowane odpowiedzi