Ewa_Kos Opublikowano 18 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 zapytania dochodzą z każdej strony czy to moje wygórowane ego przemawia a może jestem tym złym człowiekiem który wino w wodę a przedtem tłucze kieliszki woda jest wodą jeśli przez nią widać cały świat a ona zamknięta w butelce jest tylko czymś bez czego nikomu nawet tobie też nie uda się istnienie
adam sosna Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 nie istnieją znane formy życia mogące się obejść bez wody sosny na pewno nie :)
Stefan_Rewiński Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 Wino- woda, woda-wino. In woda veritas, in vino splendor. Pozdrawiam, Stefan.
bajka-bajka Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 ladny kawalek.....sie mi podoba.....buzka ;)
Krzysztof Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 te zwątpienie z tytułu jest tylko w pierszych dwóch strofach, potem twierdzenie? w każdym razie ciekawe jest :) pozdrawiam
Marlett Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 Ewo! Woda potrzebna do życia, a jeśli w butelce -może zniekształcić spojrzenie na świat. Ciekawie ujęty temat. Lubię Twoje wiersze, samo życie. Słoneczka życzę:)))
Judyt Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 bardzo ładnie zamkięty utwór piewrszy wers i puenta, woda taka oczywista, a jednak:), pozdr.ciepło
Jimmy_Jordan Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 wątpisz więc jesteś Ewo a jesteś więc piszesz (o tym że wątpisz i kółko zamknięte) przydałby się widoczny koncept do tego zagadnienia. Pozdrawiam Jimmy
zak stanisława Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 woda w butelce, wino w kieliszku, życie płynie ...a świat się kręci. mówią: gdzie się szkło tłucze, wódka leje ,tam się dobrze dzieje..ale czy na pewno? Ewuś, tak bym to zinterpretowała, kosy w nosy!
Fanaberka Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 Sporo piszesz na ten temat. Może "pytania" zamiast "zapytań"? Pozdrawiam :-)
Rekomendowane odpowiedzi